Partners

Aegean - Miles+Bonus

Ontdek de voordelen van Miles+Bonus

Miles+Bonus, het gezamenlijke loyalty-programma van AEGEAN en Olympic Air, beloont uw loyaliteit en maakt van elke reis een unieke ervaring! Voor iedereen die reist met AEGEAN, Olympic Air en Star Alliance partner airlines heeft Miles+Bonus een nog uitgebreider aanbod dankzij verschillende partners die hoogwaardige kwaliteitsproducten, diensten en reisopties aanbieden. Geniet op de grond of in de lucht van deze voordelen. En u kunt ook nog eens miles sparen.U kunt natuurlijk uw miles ook uitgeven bij AEGEAN, Olympic Air en bij alle andere Star Alliance-partners, bijvoorbeeld voor een upgrade of voor een van de vele producten of diensten van het steeds groter wordende netwerk van Miles+Bonus-partners.

Algemene voorwaarden van onze luchtvaartpartners Algemene voorwaarden van onze luchtvaartpartners

Exclusieve voordelen

  • Gebruik Miles+Bonus om uw Accor Hotel te boeken
  • Vlieg met Aegean en Olympic Air en geniet van de voordelen van het ALL Lifestyle Loyalty-programma
  • Gebruik Reward-punten om uw vliegtickets te boeken en uw klasse up te graden
  • Gebruik uw Reward-punten en geniet van de Miles+Bonus-voordelen

Punten sparen

ZET UW MILES+BONUS AWARD MILES OM IN REWARD-PUNTEN

Reis met AEGEAN, Olympic Air en Star Alliance partnerluchtvaartmaatschappijen en spaar Miles+Bonus-miles met elke reis. Zet uw Miles+Bonus-miles om in Reward-punten. Minimum omzetting: 2.000 Miles+Bonus-miles = 500 Reward-punten Spaar Reward-Punten!

Punten gebruiken

ZET UW REWARD-PUNTEN OM IN MILES+BONUS-MILES

Zet uw Reward-punten om en ontvang een award-ticket voor uw volgende reis. Minimum omzetting: 2.000 Reward-punten = 1.000 Miles+Bonus-award miles

ZET UW REWARD-PUNTEN OM