Hotel SLS
Lifestyle by Ennismore Een paradijs van verwennerij
Hotel SLS
SLS

Een paradijs van verwennerij

Weelderig & Grappig

SLS is gemaakt met de luxe en topkwaliteit van een grand hotel en levert een ondeugende knipoog. Het is de thuisbasis van weelderige en bijzondere ervaringen, gecombineerd met een speelse sfeer. Culinaire kunsten, artistieke interieurs, vernieuwende ontwerpaccenten en onverwachte verwennerijen vormen de kern van elk SLS hotel. Door voortdurende innovatie met adembenemende en extravagante ervaringen door samenwerking met vooraanstaande architecten zijn onze hotelruimten briljant functioneel en toch flamboyant en magisch, zowel overdag als 's avonds.

Neem mij mee naar SLS


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

  • SLS South Beach Miami

    Uw luxehotel in South Beach, waar u even langs kunt gaan bij goede vrienden, Philippe Starck, chef-kok José Andrés en Lenny Kravitz voor een onvergetelijk uitstapje aan het strand. Nestel in ons boetiekhotel Miami, scoor van de beste reserveringen in Miam i of doe rustig aan op Hyde Beach. Wat u ook komt doen bij SLS Hotel South Beach, u kunt altijd rekenen op hartelijke service, moderne luxe en onmiskenbare elegantie. Bij SLS hoeft u niet u naar South Beach te gaan. South Beach komt naar u toe.

  • SLS Cancun

    Met 45 suites, een interieur van wereldklasse, onvergetelijke diners en uitgaansgelegenheden. Wereldklasse auteur restaurant Leynia. Levendige Beach Club aan met het meest adembenemende strand in Cancun. Exclusieve toegang tot SBE-Collection en de globalconciërge. Deze ongekende bestemming wacht op uw verbazing.

  • SLS Baha Mar

    SLS Baha Mar combineert de Bahama´s met de kenmerkende geest van sensualiteit en glamour van SLS. Aangesloten bij het grootste casino in de Bahama´s, dit Resort is een tropisch toevluchtsoord voor kenners van de wereldcultuur, op maat gemaakte stijl voorclientèle die gewend is aan het beste van het beste. Welkom op een plek waar schitterende natuurlijke landschappen gepaard gaan met ongeëvenaarde service en voorzieningen die speciaal zijn samengesteld voor ´s werelds meest veeleisende gasten en inwoners.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels