Hotel SLS
LUXURY Verfijning met een speels tintje
Hotel SLS
SLS

Verfijning met een speels tintje

SLS is de thuishaven van buitengewone belevenissen.

Culinaire kunst, theatraal interieur, vleugjes revolutionair design en onverwachte genoegens. Van reusachtige stalen eenden tot een zorgvuldig samengestelde kamertoog voor 'heiligen' en 'zondaars’, er is geen luxehotel dat kan bogen op zoveel diversiteit, rijkdom, speelsheid. Toonaangevende ontwikkelaars, architecten, designers en koks plannen, vernieuwen en vormen samen met ons de toekomst van de luxueuze levensstijl.

Onze nieuwe hotels

  • SLS South Beach Miami

    Uw luxehotel in South Beach, waar u even langs kunt gaan bij goede vrienden, Philippe Starck, chef-kok José Andrés en Lenny Kravitz voor een onvergetelijk uitstapje aan het strand. Nestel in ons boetiekhotel Miami, scoor van de beste reserveringen in Miam i of doe rustig aan op Hyde Beach. Wat u ook komt doen bij SLS Hotel South Beach, u kunt altijd rekenen op hartelijke service, moderne luxe en onmiskenbare elegantie. Bij SLS hoeft u niet u naar South Beach te gaan. South Beach komt naar u toe.

  • SLS Cancun

    Met 45 suites, een interieur van wereldklasse, onvergetelijke diners en uitgaansgelegenheden. Wereldklasse auteur restaurant Leynia. Levendige Beach Club aan met het meest adembenemende strand in Cancun. Exclusieve toegang tot SBE-Collection en de globalconciërge. Deze ongekende bestemming wacht op uw verbazing.

  • SLS Baha Mar

    SLS Baha Mar combineert de Bahama´s met de kenmerkende geest van sensualiteit en glamour van SLS. Aangesloten bij het grootste casino in de Bahama´s, dit Resort is een tropisch toevluchtsoord voor kenners van de wereldcultuur, op maat gemaakte stijl voorclientèle die gewend is aan het beste van het beste. Welkom op een plek waar schitterende natuurlijke landschappen gepaard gaan met ongeëvenaarde service en voorzieningen die speciaal zijn samengesteld voor ´s werelds meest veeleisende gasten en inwoners.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.