Verfijning met een speels tintje

SLS is de thuishaven van buitengewone belevenissen.

Culinaire kunst, theatraal interieur, vleugjes revolutionair design en onverwachte genoegens. Van reusachtige stalen eenden tot een zorgvuldig samengestelde kamertoog voor 'heiligen' en 'zondaars’, er is geen luxehotel dat kan bogen op zoveel diversiteit, rijkdom, speelsheid. Toonaangevende ontwikkelaars, architecten, designers en koks plannen, vernieuwen en vormen samen met ons de toekomst van de luxueuze levensstijl.

Vind uw hotel

Zakelijke reizigers met een contract

Services

  • DE WERELD VAN sbe
  • SLS is onderdeel van sbe's collectie wereldwijde lifestyle-horecamerken, waaronder bekroonde hotels, residenties, spa's, restaurants, lounges, dagclubs en nachtclubs. Betreed een wereld van nieuwe mogelijkheden met een verblijf in een sbe-hotel.

AL ONZE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

Evenementen en catering

Het verschil zit hem in de details. sbe-Evenementen en Catering organiseert samen met een brede groep cliënten unieke belevenissen via onze wereldwijde verzameling van bekroonde hotels, restaurants, cafés en geroemde cateraars.

sbe-Evenementen en Catering combineert merkintegratie met culinaire innovatie en geavanceerde mixkunst in een samensmelting van onberispelijke service, zorgvuldige inrichting en verleidelijk amusement. Of u nu een besloten diner voor vrienden houdt of een extravagante feestavond, onze evenementenplanners verzorgen alles volledig op maat, zodat uw gasten kunnen genieten van een uniek en onvergetelijk samenzijn. Wij zorgen ervoor dat elk detail tiptop in orde is en u hebt uw handen vrij.