Hotel Rixos
LUXURY ENKEL HET ALLERBESTE.
Hotel Rixos
Rixos hotels

ENKEL HET ALLERBESTE.

Entertainment verzekerd.


Rixos Hotels wurde im Jahr 2000 gegründet. Die Luxus-Hotelkette legt viel Wert auf traditionelle türkische Gastlichkeit. Mit einem neuen Konzept von echtem Luxus verleiht sie dem Urlaubskonzept eine neue Bedeutung und sorgt für ein einzigartiges Urlaubserlebnis. Bei uns ist jeder Gast etwas Besonderes. Wir verwöhnen unsere Gäste mit Liebe zum Detail und einem einmaligen Urlaubserlebnis. Mit kunstvoll verzierten Türkischen Bädern und Spas, aufregender Abendunterhaltung, verschiedenen Sportangeboten, fantastischen Restaurants und Kinderclubs mit Animation finden Sie hier nichts als puren Luxus.

Onze nieuwe hotels

  • Rixos Premium Dubrovnik

    Rixos Premium Dubrovnik biedt u een onvergetelijke vakantie in een regio rijk aan historische, culturele en natuurlijke schoonheid. Het Rixos Libertas Dubrovnik wordt omringd door het opwindende en spectaculaire landschap van de Adriatische Zee en de betoverende geschiedenis van Dubrovnik en combineert comfort en luxe in een ontspannen en vredige accommodatie met prachtige voorbeelden van internationale gerechten, een heerlijke selectie champagne en nog veel meer.

  • The Land of Legends Kingdom

    We hebben de naam zorgvuldig gekozen. Het Kingdom hotel is bedacht, ontworpen en gebouwd om u en uw gezin een koninklijke ervaring te kunnen bieden. Eenmaal voorbij de marmeren zuilen bij de ingang heeft u de macht. Een koninklijke mix van luxe en plezier.

  • Rixos Premium Dubai JBR

    Rixos Premium Dubai JBR bevindt zich in het hart van de Jumeirah Beach Residence, Dubais populaire stedelijke bestemming. Het hotel aan zee met 35 verdiepingen ligt dicht bij populaire winkel- en uitgaansgebieden in de stad. Het ongeëvenaarde kristallen o ntwerp van de toren is een architectonisch hoogtepunt dat het stadszicht van JBR transformeert. Rixos Premium Dubai ligt het dichtst bij de kustlijn en beschikt over een privéstrand, diverse hippe eetgelegenheden en hypermoderne vergaderlocaties.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels