Hotel Faena
LUXURY GA OP ZOEK NAAR HET BUITENGEWONE
Hotel Faena
Faena

GA OP ZOEK NAAR HET BUITENGEWONE

EEN PLAATS ALS GEEN ANDERE

Faena is een uniek grootschalig cultureel project en een van 's werelds meest invloedrijke creatieve merken, dat lifestyle introduceert in de luxe gastvrijheidswereld. Met het vermogen om het zwaartepunt van elke bestemming te verschuiven, zodat het een nieuw epicentrum voor de gemeenschap wordt en de culturele voetafdruk vergroot.
De opvallende, gevarieerde expertise van het meervoudig-bekroonde Faena District Miami Beach gaat van veerkrachtig stedelijk ontwerp tot inspirerende culturele uitingen, gevierde weelderige concepten, originele ervaringsgerichte retail, wellness en herstel, overgoten met karaktervol entertainment en ultramoderne interdisciplinaire kunst.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels