Hotel Mantis
PREMIUM Een uitzonderlijke plaats om jezelf te vinden.
Hotel Mantis
Mantis

Een uitzonderlijke plaats om jezelf te vinden.

Een merk dat elke verwachting overstijgt

Vanuit een verlangen om nog tijdens ons bestaan mens en natuur harmonieus naast elkaar te zien, en gevoed door een passie om onze natuurlijke omgeving te behouden, biedt Mantis de wereld uitzonderlijke hotels en eco-retraites op verafgelegen bestemmingen die de ziel beroeren en de geest doen opleven. Elke Mantis-ervaring wordt ontwikkeld met het grootste respect voor de omgeving om zo de omliggende locatie, gemeenschap en cultuur in alle authenticiteit te kunnen beleven. Elk afzonderlijk aanbod van Mantis is uniek en wil het karakter en de geest van de locatie tot leven brengen.

Onze nieuwe hotels

  • MANTIS NO5 BOUTIQUE ART HOTEL

    Nr. 5 en Villa 2010 zijn aangrenzende boetiekhotels bij het strand van Summerstrand, Port Elizabeth. Nr. 5 is de thuisbasis van een privékunstcollectie en topfaciliteiten die zorgvuldig zijn gekozen om het art deco thema van de gevel te benadrukken, terwi jl het voetbalthema van Villa 2010 is gecreëerd ter ere van het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. De woningen hebben gezamenlijke faciliteiten en kunnen afzonderlijk gehuurd worden door grote gezinnen en groepen en voor evenementen.

  • Chobe Princesses by Mantis

    Ga op riviersafari en geniet aan boord van een Chobe Princess van een intieme en ontspannen sfeer terwijl u de rivier de Chobe afvaart, langs de oevers van het Chobe National Park. De 3 Chobe Princesses zijn ideaal voor stellen, gezinnen en kleine groepen, maar zijn ook exclusief te reserveren voor 8 tot 10 gasten. De Chobe Princesses varen wekelijks uit op maandag (2 nachten), woensdag (2 nachten) en vrijdag (3 nachten).

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels