Een uitzonderlijke plaats om jezelf te vinden.

Een merk dat elke verwachting overstijgt

Vanuit een verlangen om nog tijdens ons bestaan mens en natuur harmonieus naast elkaar te zien, en gevoed door een passie om onze natuurlijke omgeving te behouden, biedt Mantis de wereld uitzonderlijke hotels en eco-retraites op verafgelegen bestemmingen die de ziel beroeren en de geest doen opleven. Elke Mantis-ervaring wordt ontwikkeld met het grootste respect voor de omgeving om zo de omliggende locatie, gemeenschap en cultuur in alle authenticiteit te kunnen beleven. Elk afzonderlijk aanbod van Mantis is uniek en wil het karakter en de geest van de locatie tot leven brengen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in ontwikkeling, hospitality management en marketing, is het merk Mantis synoniem geworden met kwaliteit en uitmuntendheid.
Groot en complex of klein en intiem: de meeste Mantis-bestemmingen liggen buiten de gebaande paden, in culturele oorden en beschermde eldorado's. Met eerbied voor vandaag en de wereld van morgen vervoeren we onze gasten per heteluchtballon over de Afrikaanse savanne of naar een vorstelijke bungalow aan de kust.

Wij geloven dat de groei en uitstraling van onze groep op de markt is gebaseerd op erkenning en respect voor het milieu, vandaar het Engelse acroniem Mantis:
Man And Nature Together Is Sustainable (Mens en natuur zijn samen duurzaam).

Afrika is onze geboortegrond.

Ontdek MANTIS

Vind uw hotel

ONZE NIEUWE HOTELS