Hotel 21C
Lifestyle by Ennismore Op de grens van nieuwsgierigheid
Hotel 21C
21C

Op de grens van nieuwsgierigheid

Museum Modern Kunst

21c Museum Hotels verleggen de grenzen van de museum- en hotelwereld om een nieuw soort reiservaring te creëren. Opgericht als een enkel eigendom door verzamelaars van moderne kunst en conservators Laura Lee Brown en Steve Wilson, die de missie hebben om innovatieve moderne kunst met het publiek te delen. Met locaties variërend van 19e-eeuwse pakhuizen tot banken, creëren 21c Museum Hotels een eenheid van oprechte gastvrijheid, doordacht ontwerp en culinaire creativiteit — allemaal ondergebracht in een museum voor moderne kunst.

Neem mij mee naar 21c


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

 • 21c Museum Hotel Louisville

  Het 21c Museum Hotel Louisville, gelegen in het centrum van Louisville aan de historische West Main Street, langs Museum Row, is een multi-venue museum voor moderne kunst, een bekroond boetiekhotel met 91 kamers en thuisbasis van het gerenommeerde restaurant Proof on Main. Verblijf bij ons en de iconische rode pinguïn.

 • 21c Museum Hotel Cincinnati

  21c Museum Hotel Cincinnati-MGallery ligt in het hart van The Queen City, grenzend aan het Contemporary Art Centre en tegenover het Aronoff Centre for the Arts. Het is een museum voor hedendaagse kunst met meerdere locaties, een bekroond boetiekhotel met156 kamers hotel en huis van restaurant Metropole. Verblijf bij ons en de iconische gele pinguïn.

 • 21c Museum Hotel Bentonville

  21c Museum Hotel Bentonville bevindt zich op de noordoostelijke hoek van het plein van de stad Bentonville en op loopafstand van Crystal Bridges Museum of American Art, is een boetiekhotel met 104 kamers, een museum met moderne kunst, een cultureel centrum en thuisbasis van restaurant The Hive onder leiding van chef-kok Matthew McClure. Blijf bij ons en de iconische Green Penguin

 • 21c Museum Hotel Durham

  21c Museum Hotel Durham staat hoog en trots in het centrum van Durham. Het is een museum voor hedendaagse kunst met meerdere locaties en biedt meer dan 10.500 vierkante meter aan kunst gevulde tentoonstellings- en evenementenruimte, een full-service boetiekhotel met luxe kamers en de thuisbasis van Counting Huisrestaurant.

 • 21c Museum Hotel Lexington

  21c Museum Hotel Lexington is een boetiekhotel met 88 kamers, een museum voor hedendaagse kunst, een cultureel centrum en de thuisbasis van restaurant Lockbox. Verweven in het straatbeeld van de binnenstad van Lexington, verwelkomt 21c zowel bezoekers als de lokale gemeenschap om te genieten van de speciale tentoonstellingen en culturele programmering.

 • 21c Museum Hotel Oklahoma City

  Het 21c Museum Hotel Oklahoma City - MGallery kan bouwen op een sterke basis en een rijk verleden als industrieel erfgoed. Het omvat een museum voor hedendaagse kunst, een boetiekhotel met 135 ruime kamers die doen denken aan de lofts in Soho in New York, een cultureel centrum en het restaurant Mary Eddy's Kitchen x Lounge van chef-kok Jason Campbell. Verblijf bij ons en de iconische paarse pinguïn.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels