Hotel 21C
PREMIUM 21c Museumhotels Slaap met kunst.
Hotel 21C
21C

21C MUSEUMHOTELS Slaap met kunst.

Slaap in een modern kunstmuseum.

21c is een nieuwe reiservaring, het is een combinatie van een vrij modern kunstmuseum, een boetiekhotel en een door een chef beheerd restaurant, bedachtzaam ontworpen in
reactie op de lokale context en de gemeenschap. En 21c museumhotels doen hun naam eer aan. Er is kunst op iedere hoek – in de lift, lobby's,
trappenhuis, hangend aan plafonds, bij de receptie, in het restaurant...


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

 • 21c Museum Hotel Louisville

  Gelegen in het centrum van Louisville op de historische West Main Street bij Museum Row vindt u het 21c Museum Hotel. Dit bekroonde multifunctionele boetiekhotel is een museum voor moderne kunst en biedt 91 prachtige kamers. Het is de thuisbasis van het beroemde restaurant Proof on Main, onder leiding van chef-kok Mike Wajda. Verblijf bij ons en de iconische rode pinguïn.

 • 21c Museum Hotel Cincinnati

  21c Museum Hotel ligt in het hart van 'The Queen City', naast het Contemporary Art Center en aan de overkant van het Aronoff Center for the Arts, en is een multifunctioneel museum voor moderne kunst, een bekroond boetiekhotel met 156 kamers en thuisbasisvan restaurant Metropole. Verblijf bij ons en de iconische gele pinguïn.

 • 21c Museum Hotel Bentonville

  21c Museum Hotel Bentonville - MGALLERY bevindt zich op de noordoostelijke hoek van het stadsplein van Bentonville, op loopafstand van Crystal Bridges Museum of American Art. Het omvat een boetiekhotel met 104 kamers, een museum voor hedendaagse kunst eneen cultureel centrum en vormt de thuisbasis van restaurant The Hive, onder leiding van chef-kok Matthew McClure. Verblijf bij ons en de iconische groene pinguïn.

 • 21c Museum Hotel Durham

  Het 21c Museum Hotel Durham - MGallery staat trots in de binnenstad van Durham en omvat een museum voor hedendaagse kunst met een tentoonstellings- en evenementenruimte van meer dan 975 m² en een boetiekhotel met volledige service en luxe kamers, en vormt de thuisbasis van restaurant Counting House.

 • 21c Museum Hotel Lexington

  21c Museum Hotel Lexington - MGallery omvat een boetiekhotel met 88 kamers, museum voor hedendaagse kunst en cultureel centrum en vormt de thuisbasis van restaurant Lockbox, onder leiding van chef-kok Jonathan Searle. 21c is onlosmakelijk verbonden met het centrum van Lexington en heet bezoekers en locals van harte welkom bij speciaal samengestelde tentoonstellingen en culturele programma's.

 • 21c Museum Hotel Oklahoma City

  Het 21c Museum Hotel Oklahoma City - MGallery kan bouwen op een sterke basis en een rijk verleden als industrieel erfgoed. Het omvat een museum voor hedendaagse kunst, een boetiekhotel met 135 ruime kamers die doen denken aan de lofts in Soho in New York, een cultureel centrum en het restaurant Mary Eddy's Kitchen x Lounge van chef-kok Jason Campbell. Verblijf bij ons en de iconische paarse pinguïn.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels