Hotel Mondrian
Lifestyle by Ennismore Een modern cultureel sprookje
Hotel Mondrian
Mondrian

Een modern cultureel sprookje

Gestroomlijnd & Sculpturaal

Altijd in het hart van de meest opwindende culturele podia in de wereld, biedt Mondrian innovatie en creativiteit met een vooruitstrevende aanpak die met perspectief speelt en dromen waar maakt. Dat betekent dat zowel gasten als inwoners zich kunnen onderdompelen in de cultuur van elke stad waar Mondrian is gevestigd. 

Neem mij mee naar Mondrian


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels