Hotel Mondrian
PREMIUM Midden in de spannendste culturele scenes van de wereld
Hotel Mondrian
Mondrian

MIDDEN IN DE SPANNENDSTE CULTURELE SCENES VAN DE WERELD

Mondrian is een manier van reizen


Met zijn baanbrekende design en progressieve programmering is deze bestemming een “must” voor zowel locals als reizigers. Mondrian staat midden in de spannendste culturele scenes van de wereld, vernieuwend en creatief voor iedereen. Mondrian schept een speels kader waarin zowel gasten als locals zich kunnen onderdompelen in de cultuur van de stad waar het zich bevindt. Bij Mondrian kunt u alles krijgen wat u wenst... en we geven het u op elke locatie met een wereldse service.


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

  • Mondrian Seoul Itaewon

    Mondrian Seoul Itaewon is een boeiende lifestylebestemming door het gedurfde ontwerp en het streeft ernaar om het vooruitstrevende ervaringscentrum te worden met innovatie voor het perfecte moment. Mondrian Seoul Itaewon bevindt zich in de gemeenschap waar moderne Koreanen en mensen met internationale nationaliteiten in diverse settingen samenkomen. Het hotel biedt speelse ervaringen voor dineren, uitgaansleven, het team gebruikt elke interactie met positieve visie en speelse mentaliteit.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels