Hotel Novotel
MIDDENKLASSE Hotelbestemmingen die alledaagse momenten belangrijk maken
Hotel Novotel
Novotel

NOVOTEL - Hotelbestemmingen die alledaagse momenten belangrijk maken

Ontspannen en levendige hotels.

Bij Novotel geloven we dat quality time draait om het belangrijk maken van alledaagse momenten. Aan alles is gedacht om de levensbalans, het gevoel van wellness maar ook het plezier van onze gasten te vergroten. ​
Of het nu door ons intuïtieve & moderne ontwerp is of door ons grote aanbod aan lonende ervaringen, iedereen kan zich losmaken van een druk leven of tijd vrijmaken om met hun familie, vrienden of collega's door te brengen. ​
Door deze combinatie is Novotel de perfecte plek voor reizigers en de lokale bevolking om iets te drinken of te eten, te werken, te spelen of gewoon te ontspannen.

Onze nieuwe hotels

  • Novotel Bangkok Sukhumvit 20

    Het hotel wordt in juni 2016 geopend. Het ligt in het centrum van Sukhumvit, de hypermoderne zaken- en uitgaanswijk in Bangkok, dicht bij vele attracties, BTS en metrostations. Het hotel heeft 244 kamers, incl. Familie en Executive suites, een Executive C lub Lounge (opent medio 2016) en gratis WiFi. Restaurants onder meer de eerste Gourmet Bar en Food Exchange in Thailand. Faciliteiten voor vergaderingen en evenementen, landschapszwembad, fitness en kinderclub. Bar op het dak en spa (opent medio 2016).

  • Novotel London Canary Wharf

    Novotel London Canary Wharf is een nieuw elegant hotel met 39 verdiepingen, op korte loopafstand van metrostation Canary Wharf. Het hotel ligt in de iconische commerciële wijk en de belangrijkste toeristische attracties zijn gemakkelijk bereikbaar. Het ho tel beschikt over een modern restaurant, een bar en een dakterras met een uitzicht van 360° op de skyline van Londen. 9 volledig uitgeruste vergaderruimten, gratis WiFi, modern fitnesscentrum en een zwembad. Ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers.

  • Novotel RJ Praia de Botafogo

    Novotel RJ Praia de Botafogo is goed gelegen in de prachtige stad en biedt een prachtig, adembenemend uitzicht en moderne faciliteiten voor je overnachting. De kamers zijn comfortabel, hebben airconditioning en WiFi. Opties voor alleenstaanden en kantoorgebruik. Dit hotel aan het strand van Botafogo heeft ook een restaurant, evenementenzaal, zakencentrum, schoonheidssalon, sauna en ruimte voor kinderen. Je huisdier is welkom tegen een toeslag.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels