Hotel Tribe
MIDSCALE Hotels. Opnieuw vormgegeven
Hotel Tribe
Tribe

Hotels. Opnieuw vormgegeven

HOTELS VOOR EEN EERLIJKE PRIJS GERICHT OP DESIGN

TRIBE is een nieuw type hotel. Een hotel die rechtstreeks overeenkomt met de wensen van moderne reizigers. Een concept dat geïnspireerd is door mondiale reizen en een visie zonder compromissen om een uniek gepositioneerd, design-gedreven hotel neer te zetten. Tribe, een verfrissend en nieuwe merk, daagt de status quo uit met een nieuwe hotelervaring die zorgt voor een leiderschapspositie in de betaalbare luxesector van designhotels. Moderne reizigers, dit hotel is voor jullie. Welkom bij TRIBE.

Onze nieuwe hotels

  • Tribe Perth Kings Park

    Tribe ligt aan de rand van het voortdurend groeiende centrum van Perth, gunstig gelegen naast Kings Park en op enkele minuten afstand van diverse restaurants, bars en toeristische bezienswaardigheden. Het verleidelijke en opvallende Tribe Perth brengt ene rgieke spanning. Onze 126 kamers zijn bedoeld om in te werken en te ontmoeten en zijn slim ontworpen als aanvulling op onze unieke en innovatieve woonvertrekken, allemaal compleet met gratis WiFi, bedden van hoge kwaliteit en smart tv's.

  • Tribe Paris Batignolles

    Tribe Paris Batignolles in het midden van de levendige wijk Batignolles verwelkomt je in een verfijnde designsfeer. Bij Tribe hebben we aan alles gedacht om comfort en harmonie te garanderen, of het nu gaat om van de beste koffie of een lekkere maaltijd te genieten, van een cocktail te nippen in onze tuin of een overnachting in een kamer met een exclusief ontwerp. Onze ontmoetingsruimte is ideaal om met vrienden bij te praten of gebruik onze co-working ruimten om met collega's te overleggen.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels