Hotel Fairmont
LUXURY Unforgettable. Since 1907.
Hotel Fairmont
Fairmont

Unforgettable. Since 1907.

Momenten van onze gasten omzetten in herinneringen

Fairmont Hotels & Resorts is een wereldleader in de bedrijfstak hotellerie, met waardevolle etablissementen die zich onderscheiden en een wereldwijde reputatie genieten op het gebied van excellentie. Onze gediversifieerde portefeuille omvat historisch markante en elegante resorts en moderne etablissementen in stadscentra. Al onze hotels wereldwijd bieden onze gasten een uitzonderlijke, unieke "Fairmont"-ervaring, variërend van de stranden van Hawaï en Bermuda tot het centrum van New York City. De Fairmont hotels bieden gasten een bijzondere locatie die gecreëerd wordt door de combinatie van een unieke architectuur en structuur, een expressieve inrichting en artisticiteit, prachtige mogelijkheden en een uitzonderlijke service, dit alles op één fantastische locatie. Dit alles resulteert in een buitengewone ervaring die uw herinnering aan Fairmont Hotels & Resorts levendig en duurzaam houdt.

Onze nieuwe hotels

  • The Plaza - A Fairmont Managed Hotel

    Het Plaza is al meer dan 100 jaar het hotel in New York om te zien en gezien te worden. Van de originele 19de eeuwse constructie tot de schitterende 450 miljoen dollar kostende restauratie in 2008, 's werelds beroemdste hotel kent een opmerkelijke geschiedenis. Het Plaza Hotel biedt 282 fraaie gastenkamers, waaronder 102 luxe suites, met het grootste aantal vierkante meters van alle luxe hotels in New York. Gasten van de suite kunnen gebruikmaken van de 24 uurs butlerservice. Dineren, winkels, eigen spa.

  • Fairmont San Francisco

    Het wereldberoemde Fairmont San Francisco presenteert een indrukwekkend beeld van het historische San Francisco. De grandeur van het luxe hotel boven op Nob Hill, in combinatie met de reputatie van een onberispelijke service, belooft een onvergetelijke er varing. Het Fairmont Hotel ligt centraal tussen het financiële district, Union Square en Fisherman's Wharf, op de enige plek in San Francisco waar de lijnen van de kabeltram elkaar ontmoeten.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels