Hotel Greet
ECONOMY Wij weten wat écht belangrijk is
Hotel Greet
GREET

Wij weten wat écht belangrijk is

Welkom bij greet! Onze hotels zijn sterk lokaal betrokken en dragen dat graag uit.

De gezelligheid van een table d'hôtes, het gemak van onze familiekamers, leuke activiteiten: de mooiste momenten zijn gedeelde momenten en daarom brengen wij onze gasten graag samen voor een bijzondere beleving.

De lekkerste jams uit de streek, ovenvers brood van de bakker om de hoek, een bonte verzameling vintage serviesgoed: omdat we alleen het beste willen voor onze gasten én de lokale gemeenschap, gebruiken we verse en eenvoudige producten uit de streek.

Onze inrichting is een mix van brocante, opknappertjes en voorwerpen die een nieuwe bestemming hebben gekregen, zoals een glazen augurkenpot omgetoverd tot bedlampje. We geven alles om ons heen een tweede kans, dus elk voorwerp bij greet heeft een eigen verhaal.

Ontdek onze hotels, waar iedereen een tweede kans krijgt en elk voorwerp een tweede leven. Denk greet!

Onze nieuwe hotels

  • greet Hotel Darmstadt

    Het gerenoveerde greet Hotel Darmstadt heeft 194 kamers in vier verschillende categorieën. Alle kamers zijn ontworpen voor comfortabele bijeenkomsten. De evenementenruimte van 11.000 m² met binnen- en buitenruimten is ideaal voor grote vergaderingen en de lounge in bibliotheekstijl is perfect voor kleinere bijeenkomsten. Unieke, tweedehands inrichting nodigt u uit tot ontspanning. De groene tuin kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels