Hotel Delano
LUXURY Een heilzaam resort
Hotel Delano
Delano

Een heilzaam resort

De ultieme oase van ziel en zintuiglijkheid

Delano tilt de ervaring van een luxeresort naar een hoger plan met de beste service in zijn klasse en gastbelevenissen op maat die uw nieuwsgierigheid wekken, uw zintuigen en ziel voeden en vormgeven aan een persoonlijke reis voor stellen, geliefden, alleenreizenden en gezinnen die ze zich nog lang zullen heugen. Onze gasten bij Delano zijn scherpzinnige levensgenieters. Ze weten dat luxe tegenwoordig niet draait om materieel bezit: het gaat om wie je bent... en wie je kunt worden.

Onze nieuwe hotels

  • Delano South Beach Miami

    Met de torenhoge lobby en subtiele verleidingen heeft hotel Delano South Beach voorgoed veranderd. Het Delano South Beach is een door Philippe Starck ontworpen luxe boetiekhotel dat eclectische details combineert met grote openbare ruimten die speels, ele gant en rustgevend ingericht zijn vol energie voor de hele nacht. Het Delano heeft Leynia, een Argentijns grill geïnspireerd door Japan, de Umi Sushi en Sake bar, de verfijnde Rose Bar, Delano Beach Club en de Agua Spa, een wellnesscentrum op het dak.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels