Een heilzaam resort

De ultieme oase van ziel en zintuiglijkheid

Delano tilt de ervaring van een luxeresort naar een hoger plan met de beste service in zijn klasse en gastbelevenissen op maat die uw nieuwsgierigheid wekken, uw zintuigen en ziel voeden en vormgeven aan een persoonlijke reis voor stellen, geliefden, alleenreizenden en gezinnen die ze zich nog lang zullen heugen. Onze gasten bij Delano zijn scherpzinnige levensgenieters. Ze weten dat luxe tegenwoordig niet draait om materieel bezit: het gaat om wie je bent... en wie je kunt worden.

Vind uw hotel

Zakelijke reizigers met een contract

Services

  • DE WERELD VAN sbe
  • Delano is onderdeel van sbe's collectie wereldwijde lifestyle-horecamerken, waaronder bekroonde hotels, residenties, spa's, restaurants, lounges, dagclubs en nachtclubs. Betreed een wereld van nieuwe mogelijkheden met een verblijf in een sbe-hotel.

AL ONZE ZAKELIJKE OPLOSSINGEN

Evenementen en catering

Het verschil zit hem in de details. sbe-Evenementen en Catering organiseert samen met een brede groep cliënten unieke belevenissen via onze wereldwijde verzameling van bekroonde hotels, restaurants, cafés en geroemde cateraars.

sbe-Evenementen en Catering combineert merkintegratie met culinaire innovatie en geavanceerde mixkunst in een samensmelting van onberispelijke service, zorgvuldige inrichting en verleidelijk amusement. Of u nu een besloten diner voor vrienden houdt of een extravagante feestavond, onze evenementenplanners verzorgen alles volledig op maat, zodat uw gasten kunnen genieten van een uniek en onvergetelijk samenzijn. Wij zorgen ervoor dat elk detail tiptop in orde is en u hebt uw handen vrij.

BOEK NU