Ontdek het programma Voordelen & statussen

Europcar

EUROPCAR: PROFITEREN VAN PUNTEN EN KORTINGEN!

Europcar, de Europese leider in toerisme en verhuur van bedrijfsvoertuigen, heeft de grootste selectie voertuigen in haar netwerk van 10.000 autoverhuurbedrijven in 140 landen. De agentschappen van Europcar zijn te vinden op grote luchthavens, treinstations en in grote steden.

Algemene voorwaarden Europcar Algemene voorwaarden Europcar

Exclusieve voordelen

  • Ontvang het hele jaar door een minimumkorting van 15%
  • Leden met een Platinum- en Diamond-status of hoger ontvangen minimaal 20% korting en tot 1.000 Reward-punten wanneer ze huren bij Europcar!
  • Spaar Reward-punten op autohuur en geniet van seizoensaanbiedingen
  • Huur een auto rechtstreeks online met gebruikmaking van uw Reward-punten

Punten sparen

Spaar Reward-punten met elke auto die u huurt

Ontvang tot 1.000 Reward-punten en 10-20% korting op elke huurauto! Profiteer van onze allerbeste deals in meer dan 140 landen door uw auto vandaag nog online te reserveren en uw ALL-lidmaatschapskaart te tonen wanneer u deze ophaalt. Punten sparen Punten sparen Punten sparen Punten sparen Punten sparen Punten sparen Punten sparen Punten sparen

Punten gebruiken

Uw punten gebruiken om een voertuig te huren

Zodra u 2.000 Reward-punten heeft gespaard, kunt u deze gebruiken om online een huurauto te reserveren. 2.000 Reward-punten = 20 euro Heeft u nog niet genoeg Reward-punten om de volledige huurprijs te voldoen? Betaal het restant in contanten.

Zet uw Reward-punten om Zet uw Reward-punten om Zet uw Reward-punten om