Hotel MGallery
PREMIUM STORIES THAT STAY
Hotel MGallery
MGallery

STORIES THAT STAY

Een wereldwijde collectie hotels met een eigen verhaal


De boetiekhotels van MGallery hebben elk een uniek ontwerp en een eigen verhaal. Kies voor MGallery en beleef onvergetelijke momenten.

Onze nieuwe hotels

  • Hôtel L'Échiquier Opéra Paris - MGallery

    Het viersterrenhotel L'Echiquier Opéra Paris, in art nouveaustijl met een moderne twist, ligt in het centrum van Parijs dicht bij de theaters en het variété op de Grands Boulevards en de Opéra, het epicentrum van de Franse cultuur en levensstijl. Het is onlangs gerenoveerd en is een belichaming van de Belle Epoque, door de houten details, mozaïekvloeren en het decoratieve schilderwerk. Onze kamers en suites zijn eigentijds, maar beschikken over de unieke ambiance van een Parijs' appartement.

  • Hôtel Molitor Paris - MGallery

    Ontdek een stedelijk Resort in het hart van het chique 16e arrondissement van Parijs. Duik het hele jaar door in het buitenzwembad van 28°C of neem een duik in het historische binnenzwembad uit 1930. Als ontspanning kun je genieten van de Spa by Clarins,sauna, niet-gemengde hamam of een speciale les volgen met een sportcoach. Brasserie Urbaine serveert authentieke, smakelijke gerechten. Het rooftopterras met cocktails en lichte maaltijden is geopend van mei tot september.

  • Hôtel Le Louis Versailles Château - MGallery

    Le Louis nodigt u uit om te genieten van service van vier sterren in het hart van Versailles, dichtbij het kasteel. Trakteer uzelf op een luxe verblijf in een gerenoveerd historisch hotel, waar verschillende tijdperken samenkomen in een combinatie van moderne stijl met klassieke verfijning. Geniet van de gezellige sfeer van de alkoof en de bar. Deze is getooid met een majestueuze kroonluchter en een luifel: bij Le Louis heerst het licht, dat deze luxe omgeving een magische en warme uitstraling geeft.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.