Hotel Banyan Tree
LUXURY Een heiligdom voor de zintuigen.
Hotel Banyan Tree
Banyan Tree

Een heiligdom voor de zintuigen.

Ontdek de romantiek van reizen opnieuw

Banyan Tree heeft op diverse schitterende locaties over de hele wereld een plek gecreëerd waar uw lichaam en ziel tot rust komen en u zich jaren jonger voelt. Reis naar iconische steden of afgelegen bestemmingen. Daar wacht u een onvergetelijke ervaring waardoor u de wereld om u heen écht waardeert.

Banyan Tree is een ingetogen luxe keten met adembenemende vakantiebestemmingen over de hele wereld. U kunt bij Banyan niet alleen terecht voor een verblijf in een vakantievilla met zwembad, maar u kunt er ook voor kiezen in een van de stadse oases te verblijven die Banyan Tree met tropische tuinvilla's en suites in diverse bekende steden heeft gecreëerd.

Onze nieuwe hotels

  • Banyan Tree Phuket

    Encircling the sparkling waters of a saltwater lagoon, our Banyan Tree luxury resort in Phuket is a sanctuary of hushed repose, the perfect backdrop to the perfectly planned holiday. Enter the hidden world of Banyan Tree Phuket, nestled in the enclave ofLaguna Phuket, and step into a tropical fairytale where the roads are lined with casuarinas and palms, the fields are bright with Allamanda blooms and the Bang Tao Bay always sparkles in sapphire brilliance.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels