Hotel Swissôtel
PREMIUM Life is a journey. Live it well
Hotel Swissôtel
Swissôtel

Life is a journey. Live it well

Kwalitatieve tijd - gewoon een andere definitie voor de Zwitserse gastvrijheid

De Swissôtel Hotels & Resorts op gunstige locaties waar reizigers graag komen, stellen gasten in de gelegenheid in het hartje van wereldwijde toplocaties te verblijven waar ze zorgeloos het beste kunnen verkennen wat elke bestemming te bieden heeft. Het merk blijft trouw aan zijn roots door authentieke Zwitserse gastvrijheid te combineren met een intelligent design en lokale flair. Elk Swissôtel dat maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft geschreven en zich reel inzet om de bestemming die het "home" noemt, positief te beïnvloeden, leeft in zijn bedrijfstak toonaangevende duurzaamheidsnormen na. Dit alles heeft tot gevolg dat gasten zich onbezorgd voelen, een typisch Zwitserse eigenschap.

Onze nieuwe hotels

  • Swissôtel The Bosphorus - Istanbul

    Swissôtel The Bosphorus in Istanboel is een luxe vijfsterrenhotel midden in het centrum van Istanboel op de Europese oever van de Bosporus. Gelegen te midden van 26 ha. aan historische tuinen, met topwinkels en een bruisend nachtleven in de omgeving, bied t het 566 kamers en suites, met moderne technologie en exclusieve voorzieningen. Word wakker met uitzicht op de minaretten, de Gouden Hoorn, een groene tuin en de Aziatische landlijn aan de overkant van het water. Geniet van het vijfsterrencomfort.

  • Swissôtel The Stamford

    Swissôtel The Stamford, gelegen midden in Singapore biedt de meest exclusieve gastvrijheid met 1252 kamers, 15 restaurants/bars, vergadermogelijkheden in het ruim 6500 m² grote Raffles City Convention Centre energie opdoen in de Willow Stream Spa. Als een van de hoogste hotels in Zuidoost-Azië bieden we ontzagwekkende uitzichten op de skyline van Singapore op 226 m en gemakkelijke bereikbaarheid met City Hall en Esplanade Mass Rapid Transit (MRT)-stations onder het hotel.

  • Swissôtel Sydney

    Het Swissôtel Sydney is een deluxe vijfsterrenhotel in het centrum van de stad. Alle beroemde bezienswaardigheden van Sydney liggen op loopafstand van het hotel, waaronder de Sydney Harbour Bridge, de historische wijk The Rocks, het Sydney Opera House ende prachtige botanische tuinen. Ervaar luxeaccommodatie op zijn best in een van onze 369 hotelkamers en suites met een eigentijdse stijl en een adembenemend uitzicht op de skyline van Sydney.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels