Hotel Angsana
PREMIUM Voel het moment.
Hotel Angsana
Angsana

Voel het moment.

Een spectaculaire bestemming vol plezier en avontuur.

Bij Angsana wordt reizen weer avontuurlijk, ongeacht uw leeftijd of de reden voor uw bezoek. Door lokale luxe stijl te combineren met een levendige, leuke sfeer, heeft Angsana over de hele wereld prachtige bestemmingen gecreëerd. U krijgt bij Angsana altijd en overal de kans om uzelf te verrassen en onvergetelijke ervaringen op te doen, of u nu voor het eerst een lokale delicatesse eet, kennismaakt met een nieuwe activiteit of nieuwe vrienden ontmoet.

Elk hotel heeft een uniek design met ruime, stijlvolle kamers en suites die perfect aansluiten op de behoeften van stelletjes, gezinnen en vrienden.

Banyan Tree is een ingetogen luxe keten met adembenemende vakantiebestemmingen over de hele wereld. U kunt bij Banyan niet alleen terecht voor een verblijf in een vakantievilla met zwembad, maar u kunt er ook voor kiezen in een van de stadse oases te verblijven die Banyan Tree met tropische tuinvilla's en suites in diverse bekende steden heeft gecreëerd.

Onze nieuwe hotels

  • Angsana Teluk Bahang

    Angsana Teluk Bahang, Penang, is het eerste Angsana-merk in Maleisië, beheerd door Banyan Tree hotels en resorts. Het levendige resort met 250 kamers ligt aan het idyllische Teluk Bahang-strand en biedt moderne kamers en suites met moderne voorzieningen.In de buurt van het resort vindt u populaire toeristische attracties. Faciliteiten en services bevatten vijf eet- en drinkgelegenheden, balzaal, drie vergaderruimten, twee zwembaden, kinderbad, kinderclub, wellnesscentrum, fitnesscentrum, spa en galerie.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels