Hotel Sofitel
LUXURY LIVE THE FRENCH WAY
Hotel Sofitel
Sofitel

Lifestyle hotels vol plaatselijke sfeer

SO/ Hotels & Resorts, speelse en luxueuze locaties voor een rebelse levensstijl.

SO/ hotels bieden een speelse mengeling van verfijning en de dynamische stijl van elke unieke locatie. Elk SO/ hotel is uiterst creatief en modebewust ontworpen, een avant-garde meesterwerk fantasievol geïnspireerd door een gerenommeerd ontwerper. SO/ hotels zijn energiek, sociaal en vol individueel karakter, plekken om te zien en gezien te worden. Onder SO/'s unieke motto 'Just Say SO' kunnen de gasten genieten van uitstekende service met een gedurfde en trendy twist.

Onze nieuwe hotels

  • Sofitel Paris Le Faubourg

    Ervaar de modewereld in hartje Parijs, tussen de elegante Rue du Faubourg Saint-Honoré en de legendarische Avenue des Champs-Elysées. Laat u verleiden door de stijl van Didier Gomez, zijn sublieme visie op Parijse chic en de kamers en suites geïnspireerdop 148 Haute Couture. De elegante bar, het chique, natuurlijke restaurant, de tuin en terrassen helpen u nieuwe ervaringen te beleven.

  • Sofitel Singapore City Centre

    Betreed een wereld van ongekende luxe in het hart van de centrale zakenwijk van Singapore. Ons vijfsterrenhotel torent boven het Tanjong Pagar MRT station uit en heeft een ideale ligging om de bezienswaardigheden van de stad te ontdekken. Het hotel is ide aal voor vergaderingen, conferenties en huwelijken, en beschikt over geavanceerde technologie en 1.855 m² aan flexibele vergaderruimten. Geniet van het zwembad, de 24 uurs SoFit fitnessruimte en het nabijgelegen Virgin Active.

  • Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort

    Onderdeel van het MyResorts programma, dat Le Club Accorhotels leden exclusieve resortervaringen biedt. Dit op Frankrijk geïnspireerde, luxe vijfsterrenresort aan zee met tropische tuinen en verfijnde, moderne architectuur in Nusa Dua heeft 415 fraai ingerichte kamers, waaronder 39 suites en villa's, en uitgebreide faciliteiten: 2 restaurants, 3 bars, So FIT, So SPA, Vietura Bali Aesthetic Clinic, kinderclub en 12 evenementruimten, waaronder een grote balzaal en een balzaal aan zee.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.