Hotel Sofitel
LUXURY LIVE THE FRENCH WAY
Hotel Sofitel
Sofitel

LIVE THE FRENCH WAY

Geniet van moderne luxe en Franse art de vivre bij meer dan 120 Sofitel-vestigingen in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Terugblik op 1964: Sofitel debuteert als het eerste internationale Franse luxe hotelmerk. Vandaag de dag: Sofitel blijft onvergetelijke ervaringen creëren die zijn geïnspireerd op de ware essentie van elke locatie - met daarbij een vleugje vreugdevolle en zorgeloze Franse levenskunst. In onze hotels komt de Franse manier van leven echt tot uitdrukking en dat is terug te zien in fascinerende culturele evenementen en levendige culinaire ervaringen (oo-la-la), van luxe wellness- en schoonheidsrituelen tot het uiterst chique en moderne design.

Een vestiging van Sofitel kan in het hart van een bruisende stad als Parijs, Londen, New York of Sydney liggen, of genesteld zijn in het vredige landschap van Marokko, Egypte, Frans-Polynesië of Thailand, maar u zult er ten volle genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Leef op de Franse manier.

Onze nieuwe hotels

  • Sofitel Paris Le Faubourg

    Ervaar de modewereld in hartje Parijs, tussen de elegante Rue du Faubourg Saint-Honoré en de legendarische Avenue des Champs-Elysées. Laat u verleiden door de stijl van Didier Gomez, zijn sublieme visie op Parijse chic en de kamers en suites geïnspireerdop 148 Haute Couture. De elegante bar, het chique, natuurlijke restaurant, de tuin en terrassen helpen u nieuwe ervaringen te beleven.

  • Sofitel Singapore City Centre

    Betreed een wereld van ongekende luxe in het hart van de centrale zakenwijk van Singapore. Ons vijfsterrenhotel torent boven het Tanjong Pagar MRT station uit en heeft een ideale ligging om de bezienswaardigheden van de stad te ontdekken. Het hotel is ide aal voor vergaderingen, conferenties en huwelijken, en beschikt over geavanceerde technologie en 1.855 m² aan flexibele vergaderruimten. Geniet van het zwembad, de 24 uurs SoFit fitnessruimte en het nabijgelegen Virgin Active.

  • Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort

    Onderdeel van het MyResorts programma, dat Le Club Accorhotels leden exclusieve resortervaringen biedt. Dit op Frankrijk geïnspireerde, luxe vijfsterrenresort aan zee met tropische tuinen en verfijnde, moderne architectuur in Nusa Dua heeft 415 fraai ingerichte kamers, waaronder 39 suites en villa's, en uitgebreide faciliteiten: 2 restaurants, 3 bars, So FIT, So SPA, Vietura Bali Aesthetic Clinic, kinderclub en 12 evenementruimten, waaronder een grote balzaal en een balzaal aan zee.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels