Hotel Movenpick
PREMIUM we make moments
Hotel Movenpick
Mövenpick

we make moments

Bij Mövenpick draait het om de unieke momenten in het leven.

Wij weten hoe kleine gebaren het verschil kunnen maken. We doen dus gewone dingen op een bijzondere manier - het is al vanaf het begin de sleutel tot ons succes.

Met een Zwitsers erfgoed dat teruggaat tot de jaren 40 biedt Mövenpick een unieke mix van hedendaagse stads- en resorthotels over de hele wereld. Geniet van kwaliteit en authenticiteit dankzij de rijke culinaire geschiedenis die we de afgelopen 70 jaar hebben opgebouwd. Onze aanpak is duurzaam, met aandacht voor lokale gemeenschappen en het milieu.

Het leven bestaat uit talloze momenten. En het is de verzameling van gedenkwaardige momenten die het leven geweldig maken. Mövenpick. we make moments

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels