Garrya Hotels
Premium Minimalistisch Welzijn Wonen
Garrya Hotels
Garrya

Minimalistisch Welzijn Wonen

Zoek je evenwicht waar gastvrijheid en eenvoud samengaan

Garrya, geïnspireerd door een verfijnde winterbloem, is een modern, minimalistisch toevluchtsoord in nieuwe bestemmingen voor geraffineerde reizigers die op zoek zijn naar ruimte om de batterij terug op te laden. Garrya biedt schoonheid in eenvoud, met serene ruimtes die zijn ontworpen voor een vereenvoudigd wonen, waar lichaam en ziel kunnen rusten, nadenken en waar je je innerlijke zelf kunt herontdekken. Garrya is vaak te vinden in buurten buiten de gebaande paden in historische, tweederangssteden. Het combineert een strak ontwerp met ruimte voor afzondering en biedt een eigentijdse ontsnapping voor reizigers die de lokale cultuur willen ontdekken en zich willen omringen met de natuur.

Boek nu

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels