Algemene voorwaarden van de luchtvaartpartners van het ALL loyalty programma

1. Op verzoek omzetten in Airline Miles

Het lid van ALL dient lid te zijn van het airline programma voordat het lid zijn Reward-punten kan omzetten. Elke omzetting van punten dient te geschieden naar een persoonlijk account bij de partner dat op naam staat van het betreffende lid.

De koppeling van een kaart van een partner aan meerdere accounts van ALL is niet mogelijk. Het is het lid niet toegestaan zijn Reward-punten om te zetten in Airline Miles ten behoeve van een account van een derde. Er geldt een maximale termijn van 6 weken voordat de omzetting naar de Frequent Flyer account van het lid geëffectueerd is. Zodra de Reward-punten zijn omgezet in Airline Miles, vallen ze onder de algemene gebruiksvoorwaarden van het loyalty programma voor voornoemd programma. Elk verzoek tot omzetting is onherroepelijk.

2.Verzoek tot omzetting in Airline Miles

Het lid kan zijn Reward-punten omzetten in Airline Miles met behulp van de partners van het ALL-programma:

Aeroplan (Air Canada), Asia Miles (Cathay Pacific), Club Premier (Aeromexico), Etihad Guest (Etihad), Executive Club (British Airways), Flying Blue (Air France KLM), Finnair Plus (Finnair), Fortune Wings Club (Hainan Airlines), Iberia Plus (Iberia), JAL MILEAGE BANK (Japan Airlines), KrisFlyer (Singapore Airlines), LATAM Pass (Latam), LifeMiles (Avianca Taca), Mileage Plus (United Airlines), Miles & Go (TAP Portugal), Miles&Smiles (Turkish Airlines), PhoenixMiles (Air China), Qantas Frequent Flyer (Qantas Airways), Royal Orchid Plus (THAI Airways), Sindbad (Oman Air), SkyMiles (Delta Air Lines), SKYPASS (Korean Air), Skywards (Emirates Airlines), Tudo Azul (Azul) en Velocity Frequent Flyer (Virgin Australia).

Voor elk van deze luchtvaartmaatschappijen geldt de volgende conversieberekening :

 • 4.000 Reward-punten = 2.000 miles, km of airline-punten :
  Aeroplan (Air Canada), Asia Miles (Cathay Pacific), Club Premier (Aeromexico), Etihad Guest (Etihad), Executive Club (British Airways), JAL MILEAGE BANK (Japan Airlines), KrisFlyer (Singapore Airlines), LifeMiles (Avianca Taca), LATAM Pass (Latam), Miles & Go (TAP Portugal), Miles&Smiles (Turkish Airlines), PhoenixMiles (Air China), Royal Orchid Plus (THAI Airways), SkyMiles (Delta Air Lines), SKYPASS (Korean Air), Skywards (Emirates Airlines), and Velocity Frequent Flyer (Virgin Australia).
 • 2.000 Reward-punten = 1.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Flying Blue (Air France KLM) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
  Voor United MileagePlus® (United Airlines) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
  Voor Fortune Wings Club (Hainan Airlines) geldt een drempel van 2.000 Reward-punten = 1.000 points Fortune Wings, waarbij een maximum geldt voor het aantal om te zetten punten van 200.000 Reward-punten per lid per jaar.
  Voor Privilege Club (Qatar Airways) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
  Voor Tudo Azul (Azul) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
 • 2.000 Reward-punten = 2.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Finnair Plus (Finnair) geldt: 2.000 Reward-punten = 2.000 Finnair Plus-punten.
 • 3.000 Reward-punten = 3.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Iberia Plus (Iberia) geldt: 3.000 Reward-punten = 3.000 Avios-punten.
 • 4.000 Reward-punten = 4.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Velocity Frequent Flyer (Virgin Australia)geldt: 4.000 Reward-punten = 4.000 Velocity-punten.
 • Overige berekeningen voor het omzetten van punten :
  Voor PhoenixMiles (Air China) geldt: 4.000 Reward-punten = 3.200 miles.
  Voor Sindbad (Oman Air) geldt: 4.000 Reward-punten = 1.500 miles

Voor Skymiles (Delta Airlines) geldt dat er maximaal 250.000 Reward-punten per lid van ALL per jaar mogen worden omgezet. Voor Flying Blue geldt dat uitsluitend de leden die zich hebben ingeschreven voor Miles + Points hun Reward-punten kunnen omzetten in Flying Blue. Om uw inschrijving voor het aanbod van Miles+Points te bevestigen, dienen uw account van ALL en uw account van Flying Blue onder dezelfde voor - en achternaam geregistreerd te staan.

Om de Algemene gebruiksvoorwaarden te raadplegen van Miles+Points,klik hier.

Het lid dient het verzoek tot de omzetting van de punten in te dienen door in te loggen op zijn persoonlijke ALL-account, rubriek: "MIJN LOYALTY & ABONNEMENT'. In deze rubriek dient hij te klikken op 'Mijn punten gebruiken'. Het lid dient vervolgens te klikken op 'Een Partner kiezen' en vervolgens een partner te kiezen uit de voorgestelde lijst. Klik op de pagina van de partner op 'Profiteren' of op 'Mijn punten omzetten'. Het lid dient de gevraagde gegevens in te vullen en het aantal Reward-punten te kiezen dat hij wil omzetten. Het lid is volledig verantwoordelijk voor de ingevulde gegevens op het formulier voor de puntenomzetting. Aéroplan en het logo van Aéroplan zijn gedeponeerde merken van Aimia Canada Inc. Op het lidmaatschap van het programma Velocity, het sparen en het gebruik van punten zijn de algemene voorwaarden voor leden van toepassing. Deze zijn beschikbaar via www.velocityfrequentflyer.com. Indien nodig kunnen er wijzigingen worden toegepast op deze voorwaarden.

3.Automatische conversie in Airline miles

Het lid van ALL dient lid te zijn van het luchtvaartprogramma waarnaar hij zijn Reward-punten automatisch wil laten omzetten. Dit lidmaatschap dient geldig te zijn voordat de automatische omzetting van punten geactiveerd wordt. Automatische omzettingen kunnen slechts worden uitgevoerd naar het account met Airline miles dat op naam van het lid staat. Om airline miles toegekend te krijgen op basis van geldige overnachtingen, dient het kaartnummer van het ALL-lid opgegeven te worden tijdens de reservering en die de kaart getoond te worden bij de receptie op het moment van in- en uitchecken.

3.1 Automatische conversie in Airline miles zonder omzettingsdrempel :

In het kader van de overeenkomsten met partners kunnen houders van een loyalty kaart van ALL de automatische conversie van hun Reward-punten in airline miles activeren middels een specifieke directe link die wordt aangeboden door de luchtvaartmaatschappij.

 • voor een klant die geen lid is van het loyalty programma ALL om zich aan te melden voor het programma en vervolgens de automatische omzetting van Reward-punten in airline miles te activeren
 • voor een klant die reeds lid is van het loyalty programma van ALL om in te loggen op het account van ALL om daar de automatische puntenconversie van Reward-punten in airline miles te activeren

Het lid dient de vereiste gegevens in te vullen op het formulier verzoek tot omzetting. Het lid is volledig verantwoordelijk voor de verstrekte gegevens.

Zodra de automatische conversie is geactiveerd naar het luchtvaartaccount dat op naam staat van het lid, zal het geheel aan Reward-punten dat beschikbaar is op het account van ALL na elk verblijf automatisch worden omgezet naar het voornoemde luchtvaartaccount op naam van het lid. Deze omzetting is inclusief de Reward-punten die reeds gespaard waren voor de activering van de automatische conversie. Daarna geldt dat steeds wanneer het lid 2 Reward-punten heeft gespaard met een geldige overnachting in een hotel van Accor dat deelneemt aan het programma, deze Reward-punten automatisch zullen worden omgezet zonder dat het lid hiervoor zelf een handeling hoeft te verrichten.

Hierop zijn 4 uitzonderingen van toepassing :

 • Voor PhoenixMiles (Air China) vindt de automatische omzetting plaats vanaf 5 gespaarde Reward-punten.
 • Voor Finnair Plus (Finnair) vindt de automatische omzetting plaats vanaf 1 gespaarde Reward-punt.
 • Voor Fortune Wings Club geldt een omzettingsdrempel van 2.000 Reward-punten, telkens in een veelvoud van 2.000 Reward-punten.
 • De automatische omzetting zonder drempel geldt niet voor Club Premier (Aeromexico), JAL MILEAGE BANK (Japan Airlines), Flying Blue (Air France KLM), Qantas Frequent Flyer (Qantas), Tudo Azul (Azul) Velocity Frequent Flyer (Virgin Australia) en SKYPASS (Korean Air).

Zodra de automatische conversie van Reward-punten in airline miles is geactiveerd bij een partner naar keuze, kan het lid de Reward-punten niet meer inzetten voor andere beloningen dan voornoemde airline miles.

Deze automatische omzetting van Reward-punten in airline miles kan door het lid op elk gewenst moment worden uitgeschakeld vanaf het persoonlijke ALL- account op all.accor.com. Het lid dient in te loggen op zijn persoonlijke ALL-account, rubriek: "MIJN LOYALTY & ABONNEMENT'. In deze rubriek dient hij te klikken op 'Mijn punten gebruiken'. Vervolgens dient het lid te klikken op de link 'Automatische conversie uitschakelen' onder het deel 'Onze partners'.

De automatische conversie wordt vanaf 8 december 2021 niet meer aangeboden voor Qantas Frequent Flyer.

3.2 Automatische conversie in Airline miles met omzettingsdrempel :

In het kader van de samenwerking met deze partners biedt ALL houders van een loyalty kaart van partners de mogelijkheid de automatische puntenconversie van Reward-punten in airline miles in te schakelen vanaf hun persoonlijke ALL-account op all.accor.com. Het lid dient in te loggen op zijn persoonlijke ALL-account, rubriek: "MIJN LOYALTY & ABONNEMENT'. In deze rubriek dient hij te klikken op 'Mijn punten gebruiken'. Het lid dient vervolgens te klikken op de link 'Uw punten automatisch omzetten in punten van de partner van uw keuze', in het deel 'Onze partners'. Het lid dient te kiezen uit de loyalty programma's van de luchtvaartmaatschappijen die worden getoond en dient de vereiste gegevens te verstrekken op het formulier voor het verzoek tot omzetting van de punten. Het lid is volledig verantwoordelijk voor de ingevulde gegevens.

Zodra de automatische conversie is geactiveerd naar het luchtvaartaccount dat op naam staat van het lid, zal het geheel aan Reward-punten dat beschikbaar is op het account van ALL automatisch worden omgezet naar het voornoemde luchtvaartaccount op naam van het lid zodra de drempel voor omzetting is bereikt zoals die is vastgelegd in de bepalingen voor de omzetting van punten voor de betreffende partner (zie hierboven), waarbij de veelvoud gehanteerd wordt die in deze bepalingen wordt genoemd. Deze omzetting is inclusief de Reward-punten die reeds gespaard waren voor de activering van de automatische conversie.

Indien een lid bijvoorbeeld beschikt over een saldo van 8.500 Reward-punten voor de activering van de automatische puntenomzetting, en het lid activeert de automatische conversie naar een partner waarvoor een drempel geldt van 4.000 Reward-punten, dan zullen er 8.000 Reward-punten automatisch worden overgezet naar het airline miles-account op naam van het lid zonder dat het lid hiervoor een handeling hoeft uit te voeren. Het lid heeft daarna nog 500 Reward-punten op zijn ALL account over. Zodra het lid opnieuw de drempel van 4.000 Reward-puntenheeft bereikt, zullen deze punten opnieuw automatische, zoals hierboven beschreven worden overgezet naar het airline miles -account van het lid.

Voor elk van deze luchtvaartmaatschappijen gelden de volgende conversieberekeningen en conversiedrempels :

 • 4.000 Reward-punten = 2.000 miles, km of airline-punten :
  Aeroplan (Air Canada), Asia Miles (Cathay Pacific), Club Premier (Aeromexico), Etihad Guest (Etihad), Executive Club (British Airways), JAL MILEAGE BANK (Japan Airlines), KrisFlyer (Singapore Airlines), LifeMiles (Avianca Taca), LATAM Pass (Latam), Miles & Go (TAP Portugal), Miles&Smiles (Turkish Airlines), PhoenixMiles (Air China), Royal Orchid Plus (THAI Airways), SkyMiles (Delta Air Lines), SKYPASS (Korean Air), Skywards (Emirates Airlines), and Velocity Frequent Flyer (Virgin Australia).
 • 2.000 Reward-punten = 1.000 miles, km of airline-punten:
  Voor Flying Blue (Air France KLM) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
  Voor United MileagePlus® (United Airlines) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
  Voor Fortune Wings Club (Hainan Airlines) geldt een drempel van 2.000 Reward-punten = 1.000 points Fortune Wings, waarbij een maximum geldt voor het aantal om te zetten punten van 200.000 Reward-punten per lid per jaar.
  Voor Privilege Club (Qatar Airways) geldt: 2.000 Reward-punten = 1.000 miles.
 • 2.000 Reward-punten = 2.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Finnair Plus (Finnair) geldt: 2.000 Reward-punten = 2.000 Finnair Plus-punten.
 • 3.000 Reward-punten = 3.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Iberia Plus (Iberia) geldt: 3.000 Reward-punten = 3.000 Avios-punten.
 • 4.000 Reward-punten = 4.000 miles, km of airline-punten :
  Voor Velocity Frequent Flyer (Virgin Australia) geldt: 4.000 Reward-punten = 4.000 Velocity-punten.
 • Overige berekeningen voor het omzetten van punten :
  Voor PhoenixMiles (Air China) geldt: 4.000 Reward-punten = 3.200 miles.
  Voor Sindbad (Oman Air) geldt: 4.000 Reward-punten = 1.500 miles

De automatische conversie met drempelwaarde wordt niet aangeboden voor Flying Blue (Air France / KLM) en Tudo Azul (Azul)

De automatische conversie wordt vanaf 8 december 2021 niet meer aangeboden voor Qantas Frequent Flyer.