Hotel SO/
LUXURY Lifestyle hotels vol plaatselijke sfeer
Hotel SO/
So

Lifestyle hotels vol plaatselijke sfeer

SO/ Hotels & Resorts, speelse en luxueuze locaties voor een rebelse levensstijl.

SO/ hotels bieden een speelse mengeling van verfijning en de dynamische stijl van elke unieke locatie. Elk SO/ hotel is uiterst creatief en modebewust ontworpen, een avant-garde meesterwerk fantasievol geïnspireerd door een gerenommeerd ontwerper. SO/ hotels zijn energiek, sociaal en vol individueel karakter, plekken om te zien en gezien te worden. Onder SO/'s unieke motto 'Just Say SO' kunnen de gasten genieten van uitstekende service met een gedurfde en trendy twist.


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

  • SO/ Singapore *DELETE*

    SO/Sofitel Singapore is een luxe hotel op een ideale locatie in de centrale zakenwijk. Hier vindt u de charme van het verleden gecombineerd met de nieuwste technologie. Gevestigd in een iconische voormalige telecommunicatiegebouw en ingericht met een perfecte combinatie van Franse stijl en chique Singaporese invloeden, tilt het luxe hotelervaringen naar en hoger plan in de Leeuwenstad. Het is perfect voor elke reiziger die optimaal wil genieten van lokale charme.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels