Hotel SO/
LUXURY Lifestyle hotels vol plaatselijke sfeer
Hotel SO/
So Sofitel

Lifestyle hotels vol plaatselijke sfeer

SO/ Hotels & Resorts, speelse en luxueuze locaties voor een rebelse levensstijl.

SO/ hotels bieden een speelse mengeling van verfijning en de dynamische stijl van elke unieke locatie. Elk SO/ hotel is uiterst creatief en modebewust ontworpen, een avant-garde meesterwerk fantasievol geïnspireerd door een gerenommeerd ontwerper. SO/ hotels zijn energiek, sociaal en vol individueel karakter, plekken om te zien en gezien te worden. Onder SO/'s unieke motto 'Just Say SO' kunnen de gasten genieten van uitstekende service met een gedurfde en trendy twist.

Onze nieuwe hotels

  • SO/ Singapore

    SO/Sofitel Singapore is een luxe hotel op een ideale locatie in de centrale zakenwijk. Hier vindt u de charme van het verleden gecombineerd met de nieuwste technologie. Gevestigd in een iconische voormalige telecommunicatiegebouw en ingericht met een perfecte combinatie van Franse stijl en chique Singaporese invloeden, tilt het luxe hotelervaringen naar en hoger plan in de Leeuwenstad. Het is perfect voor elke reiziger die optimaal wil genieten van lokale charme.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.