Hotel SO/
Lifestyle by Ennismore Een fashion statement
Hotel SO/
SO/

Een fashion statement

Avant-gardistisch & Stijlvol

SO/ is een gerenommeerde verzameling hotels, geworteld in de modewereld. SO/ maakte in 2011 haar stijlvolle debuut in de mondiale hotelwereld en blijft de aandacht trekken met haar avant-gardistisch ontwerp en creatieve benadering van de wereld van luxe. Wij tillen reizen in stijl naar een geheel nieuw niveau. Bekend om de kenmerkende samenwerkingen in mode, heeft SO/ samengewerkt met enkele van 's werelds meest gevierde ontwerpers, waaronder Guillaume Henry, Christian Lacroix en Viktor&Rolf, om ruimten, uniformen, voorzieningen en ervaringen te creëren die een chique en gepolijste uitstraling hebben.

Neem mij mee naar SO/


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

  • SO/ Singapore *DELETE*

    SO/Sofitel Singapore is een luxe hotel op een ideale locatie in de centrale zakenwijk. Hier vindt u de charme van het verleden gecombineerd met de nieuwste technologie. Gevestigd in een iconische voormalige telecommunicatiegebouw en ingericht met een perfecte combinatie van Franse stijl en chique Singaporese invloeden, tilt het luxe hotelervaringen naar en hoger plan in de Leeuwenstad. Het is perfect voor elke reiziger die optimaal wil genieten van lokale charme.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels