Cassia Hotels
Midscale Leven, lachen, liefhebben op jouw manier
Cassia Hotels
Cassia

Leven, lachen, liefhebben op jouw manier

Deel hotel, deel appartement met hotelservice

Deel hotel, deel appartement met hotelservice van Cassia, en meer dan de som van zijn delen. We hebben appartementen met een of twee slaapkamers met een frisse, super relaxte leefruimte en een prachtige functionele keuken. Het is ons motto om jouw verblijf op jouw maat te laten maken. Van ontbijt tot schoonmaakdienst en van de was tot activiteiten - kies wat je belangrijk vindt en wij zullen je ideale vakantie voor je samenstellen! We willen alle reizigers verwennen, van solo-reizigers tot kleine gezinnen tot hechte vrienden, maar of je nu alleen komt of met vrienden, we hebben een populaire ontmoetingsplaats waar je andere gelijkgestemde globetrotters kunt ontmoeten. 

Boek nu

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels