Hotel Raffles
LUXURY an oasis for the well travelled
Hotel Raffles
Raffles

An Oasis for the Well Travelled

Raffles is van mening dat echte luxe niet alleen is wat we doen maar hoe u zich dankzij ons voelt


Al meer dan 128 jaar is Raffles een oase geweest voor de bereisde roelen en geliefd bij avonturiers en die het beste willen. Het is een locatie waar familiariteit en exotisme, authenticiteit en de lokale cultuur samenkomen. Iedereen is welkom en voelt zich begrepen, gewaardeerd en opgevangen. Wij zijn van mening dat echte luxe niet gaat over wat u ontvangt, maar hoe u zich voelt. Op onze locatie kunt u zichzelf zijn, vindt u ruimte, kunt u kiezen en begrijpen wij uw​individualiteit. We willen mensen inspireren om meer te ontdekken, meer te doen, hun nieuwsgierigheid stimuleren en hun verblijf verrijken.

Onze nieuwe hotels

  • Raffles Istanbul

    Accor Hotels Turkiye heeft een unieke manier om u een speciaal gevoel te geven, om de wereld van emotionele luxe, ongeëvenaarde comfort en persoonlijke service te ervaren. Raffles Istanbul, gelegen in een van de meest begeerde gebieden van de stad, fascineert met een prachtig uitzicht op de Bosporus en een modern interieur met een prachtige collectie speciaal in opdracht vervaardigde kunstwerken. Het hotel biedt een nieuw perspectief op een tijdloze stad.

  • Le Royal Monceau - Raffles Paris

    Le Royal Monceau - Raffles Paris heropend in 2010 als het meest opwindende vijfsterrenhotel in Parijs, na een radicale en complete transformatie van twee jaar door ontwerper Philippe Starck. Het hotel heeft 149 luxueuze kamers en suites en ligt op slechts enkele minuten van de Arc-de-Triomphe en de Champs-Elysées.

  • Raffles Europejski Warsaw (Opening April 2018)

    Wij verwelkomen u in een statig icoon in het hart van Warschau, waarvan het erfgoed meer dan 160 jaar teruggaat. Raffles Europejski Warsaw is een tijdloos monument in de stad, volledig vernieuwd met essentie van moderne luxe. De blijvende elegantie van het gebouw wordt aangevuld met toespelingen op Poolse cultuur, van restaurantkeuken tot speciaal samengestelde kunstwerken en marmeren mozaïeken van de skyline van de stad. De gastvrije service omvat 24 uur p.d. discrete Raffles-details, zoals privébutlers.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels