Hotel 25hours
PREMIUM Let’s spend the night together.**
Hotel 25hours
25hours

LET’S SPEND THE NIGHT TOGETHER.

come as you are.


25hours hotels zijn geen standaard hotels; ze zijn afgestemd op elke locatie. 25hours hotels zijn soms cool, soms kleurrijk, soms nostalgisch, soms werelds, en behalve slapen en ontbijten kunt u er ook volop genieten van entertainment, verrassingen en vermaak.


All Accor Live Limitless Ennismore

Ennismore is een wereldwijd collectief van door oprichters gebouwde lifestyle merken.

Onze nieuwe hotels

  • 25hours Hotel Bikini Berlin

    Het 25hours Hotel Bikini Berlin is net zo divers als de grote stad zelf. Het hotel ligt in het westen van de stad en is zo wild als een jungle. Het hotel toont het kosmopolitische Berlijn in het monumentale Bikini-Haus tussen de dierentuin en Breitscheidplatz. Ontwerper Werner Aisslinger heeft een hotelwereld gecreëerd die speelt met de contrasten van natuur en cultuur. Dankzij restaurant NENI en de Monkey Bar op de bovenste etage met dakterras rondom is het hotel niet alleen populair onder zijn gasten.

  • 25hours Hotel Zurich Langstrasse

    25hours Hotel Langstrasse ligt pal naast het hoofdstation van Zürich. Cultuur en lifestyle komen in het legendarische Langstrasse samen. De ontwerper, Werner Aisslinger, beschouwt het hotel als een klein, onafhankelijk universum, geïnspireerd op de contrasten tussen banken en rode lampen, kunst en financiën. Er werken steeds verschillende kunstenaars in en rondom het hotel, die altijd zorgen voor nieuwe, creatieve impulsen.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels