Hotel Ibis
ECONOMY LEVENDIGE HOTELS, BETROKKEN MENSEN.
Hotel Ibis
Ibis

LEVENDIGE HOTELS, BETROKKEN MENSEN.

Voor wie net iets extra's zoekt

U wilt het allemaal.
Rock EN pop
Comfort EN design
Gezelligheid EN plezier
Een levendige sfeer EN tijd om te relaxen
Eenvoudig EN lekker eten
U wilt het allemaal, EN het ligt allemaal binnen handbereik.
U vindt altijd een gastvrij ibis hotel, of het nu naast de deur is of aan de andere kant van de wereld.
We letten op ieder detail zodat u zich heerlijk thuis voelt.
Het enige dat u hoeft te doen, is ontspannen EN genieten.

Alle Ibis hotels vindt u op de website ibis.accor.com

Onze nieuwe hotels

  • ibis São Paulo Paulista

    Ibis São Paulo Paulista ligt op een bevoorrechte locatie voor hen die naar de stad komen voor werk en/of cultureel bezoek. Onze gezellige slaapkamers zijn compleet met bureau en gratis WiFi. Het ibis Kitchen restaurant serveert de beste gerechten van SãoPaulo en de bar is 24 uur per dag open voor een traditioneel happy hour. Ibis Avenida Paulista is hondvriendelijk tegen betaling.

  • ibis Cambridge Central Station

    Het gaat om de details in ons moderne, betaalbare hotel: we streven naar een gastvrije, gelukkige sfeer, zodat u verzekerd bent van een warm welkom. En niet alleen de service is vlekkeloos: onze medewerkers werken dag en nacht om alles smetteloos schoon te houden, van de lobby tot de bovenste verdieping. En dankzij onze eigen ambachtelijke koffiebar en bar Chill#2 en elke ochtend een stevig en gevarieerd ontbijt, hoeft u geen honger te lijden.

  • ibis Bali Legian Street

    Ibis Bali Legian Street is open sinds mei 2016 en is een budgethotel op 20 minuten van Ngurah Rai International Airport. Het is ontworpen voor een thuisgevoel. Onze 106 kamers zijn volledig uitgerust met airco, gratis WiFi en het speciale Sweet Bed, alleen beschikbaar voor Ibis®-hotels. Met een zwembad en bar op het dak en een kinderzwembad is het hotel ideaal voor zowel vakantiegangers, professionals en gezinnen.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels