Hotel Art Series
PREMIUM Unieke en inspirerende belevenissen creëren met Art Series Hotels
Hotel Art Series
Art Series

UNIEKE EN INSPIRERENDE BELEVENISSEN CREËREN MET ART SERIES HOTELS

Beleef een heel bijzonder verblijf

Art Series hotels zijn geïnspireerd door en opgedragen aan Australische artiesten van nu en bieden een bijzondere ervaring in een boetiekhotel.

Elk boetiekhotel bevindt zich op de belangrijkste kunst- en cultuurlocaties
en heeft een interieur geïnspireerd op de naamgevende artiest.
Aan de muren en in de gangen vindt u originele werken en u krijgt bij deze veelzijdige
belevenis speciale kunstzenders, -bibliotheken, -rondleidingen en gereedschap tot uw beschikking.

Alle suites bieden service op maat en een verfijnde stijl met hypermodern comfort en technologie en de karakeristieke bedden van Art Series hotel voor de allerbeste nachtrust.

Onze nieuwe hotels

  • The Chen Melbourne - Art Series

    De ontspannen en enthousiaste Zhong Chen is de inspiratiebron achter The Chen. The Chen ligt in Box Hill, Melbourne, en heeft het unieke, kunstzinnige interieur dat zo kenmerkend is voor de Art Series hotels. Het hotel heeft 100 zorgvuldig ingerichte suit es met levendige kunstwerken van de in China geboren, Australische kunstenaar Zhong Chen. Daarnaast heeft het hotel vanaf het zwembad op het dak een uniek uitzicht op de centrale zakenwijk van Melbourne en ligt het vlak bij het uitgaansgebied in Box Hill

  • The Johnson Brisbane - Art Series

    The Johnson ligt in Spring Hill, nabij de levendige centrale zakenwijk van Brisbane. De inrichting is van de hand van Michael Johnson, een beroemde Australische, abstracte kunstenaar. Het hotel biedt zelfstandige, open suites, een elegant penthouse, 50 m

  • The Watson Adelaide - Art Series

    The Watson ligt tussen de boomtoppen van het groene Walkerville met uitzicht op de heuvels bij Adelaide. Het boetiekhotel is geïnspireerd op het werk van de inheemse kunstenaar Yannima Pirkarli Tommy Watson en biedt open, zelfstandige suites, een 25 m lan g zwembad en fitnessruimte. De originele werken en prenten van Watson in het hotel, de grote gemeenschappelijke ruimten met woestijnkleuren, de kunsttours, -bibliotheek en -tijdschriften, en de speciale kunstzender bieden de ultieme Art Series ervaring.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels