Hotel Mercure
MIDDENKLASSE Hotels van hoge kwaliteit met een goede kijk op de streek
Hotel Mercure
Mercure

AUTHENTIEK REIZEN.

Ervaar de authentieke lokale cultuur

Elk Mercure opent de deur naar een bestemming. De medewerkers weten veel over de stad en de inrichting van het hotel vertelt een verhaal over locatie en cultureel erfgoed. Hoewel ieder Mercure hotel uniek is, vindt u overal dezelfde passie voor service en kwaliteit. Vanaf het moment dat onze gasten een Mercure binnenstappen - of dat nu in Parijs, Rio of Bangkok is - gaan ze helemaal op in hun bestemming. Mercure: authentiek reizen.

Erkende hotels by Mercure zijn zelfstandige hotels die zorgvuldig zijn geselecteerd door Accor en die garant staan voor de kwaliteit van de ervaring, de service en het comfort dat zij bieden. De beschikbare services kunnen per hotel verschillen, maar de kwaliteit zal altijd voldoen aan normen van Mercure. Ontdek lokale buurthotels met kwaliteit die geen compromis toelaat!

Onze nieuwe hotels

  • Hotel Mercure Vienna First

    Hotel Mercure Vienna First is uw exclusieve verblijfplaats in het hart van Wenen, op slechts een steenworp afstand van de Stephansdom en het keizerlijk paleis Hofburg. Het boetiekhotel, met haar vriendelijke sfeer en uitzonderlijke stijl, beschikt over 49 kamers met airconditioning, gratis WiFi en satelliet tv. Geniet van de bijzondere sfeer gecreëerd door de perfecte combinatie van geschiedenis en moderniteit. De U-Bahn stations Schwedenplatz en Stephansplatz liggen op loopafstand.

  • Mercure Pattaya Ocean Resort

    Het hotel bevindt zich in het noorden van Pattaya, op 2 minuten lopen van het strand en dicht bij Terminal21 Pattaya, Central Marina, BigC-SuperCenter, Walking Street en het eet- en entertainmentgebied.

  • Mercure Iguazu Hotel Iru

    Comfort en natuur worden op harmonieuze wijze gecombineerd met het milieu. 100 ruime en comfortabele kamers in het hart van de Iryapú Jungle, op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven Puerto Iguazú en dicht bij de belangrijkste toeristische a ttracties van de regio.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels