Hotel Sofitel Legend
LUXURY Sofitel, "l'Art de vivre" op zijn Frans
Hotel Sofitel Legend
Sofitel Legend

Sofitel, "l'Art de vivre" op zijn Frans

Sofitel Legend, unieke hotels waar het moderne en het traditionele samenkomen.

De tijdloze en unieke Sofitel Legend hotels, waar het moderne en het traditionele samenkomen, zijn rijkelijk doordrenkt met Franse luxe voor de ultieme verwennerij. Elk hotel onderscheidt zich door een scala van aantrekkelijke voorzieningen, waaronder persoonlijke service, een bruisend lokaal restaurant, een haute couture spa, discrete en intuïtieve technologie, een woonkamer met bibliotheek en nog veel meer. Deze exclusieve ervaring is te beleven in eeuwenoude historische gebouwen; Sofitel Legend Metropole Hanoi, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Sofitel Legend Old Cataract Aswan, Sofitel Legend Santa Clara Cartagena en Sofitel Legend People's Grand Hotel Xian, en binnenkort in Panama.

Onze nieuwe hotels

  • Sofitel Legend Metropole Hanoi

    Het Sofitel Legend Metropole Hanoi ligt in het hart van de oude stad en is een iconisch, bekroond luxe hotel in de oude wijk van Hanoi. De mix van erfgoed in koloniale stijl met neo-klassieke luxe en een vleugje moderniteit bieden je een elegantie tijdens je overnachting, die je waarschijnlijk nergens anders ervaart. Slechts 35 km van de luchthaven van Hanoi Noibai en op een steenworp afstand van het Opera House in de cultuurrijke Franse wijk van Hanoi, op een van de toplocaties voor zaken en vakantie.

  • Sofitel Legend Old Cataract Aswan

    Kom naar de legendarische plaats waar koning Fouad zich ooit vermaakte en Agatha Christie cocktails dronk: 5-sterrenhotel Sofitel Legend Old Cataract Aswan. In de Nubian-woestijn aan de oever van de Nijl, tegenover Elephantine-eiland, staat het majestueuze hotel op een roze granieten rots met uitzicht op de langste rivier ter wereld. Hotel met legendarische gastenlijst van royals en hoogwaardigheidsbekleders is ideaal voor romantische uitstapjes en perfect voor topontmoetingen en zakelijke vergaderingen.

  • Sofitel Legend The Grand Amsterdam

    The Grand, gelegen tussen twee historische grachten in het stadshart, kan bogen op een rijke geschiedenis, van 15e-eeuws klooster tot koninklijke verblijven, van hoofdkwartier van de Admiraliteit tot het Amsterdamse stadhuis. Het hotel biedt vijfsterrenluxe in een unieke ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. De ruime accommodatie, het aparte eten en drinken, de historische vergader- en evenementlocaties en de heerlijke Sofitel SPA boeien en verleiden iedereen tot een bezoek aan dit hotel.

LOYALTY PROGRAMMA

Profiteer van de voordelen van ALL in de hotels van dit merk

Profiteer van exclusieve aanbiedingen met ALL - Accor Live Limitless. Wordt beloond tijdens uw verblijf in de hotels van dit merk** en in een groot aantal andere hotels, resorts en privé-accommodaties in de hele wereld.

*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.
** Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL. Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels