Vakantie in België

Specificeer uw reis


Hoewel veel Nederlandse toeristen slechts een passant zijn op doortocht naar één van de meer mediterane landen in Zuid Europa, is ook een vakantie in Belgie echt aan te raden. Heeft u niet zo lang vakantie of wilt u een keer wat dichter bij huis blijven, bekijk dan eens ons aanbod aan hotels in deze regio.

Op deze pagina helpt Accor u alvast een handje opweg en hebben we de leukste bestemmingen en hotspots geselecteerd om te bezoeken tijdens uw verblijf.  Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden! Bent u een fietsliefhebber, dan bent u in Belgie met haar fietscultuur aan het juiste adres. Wilt u graag genieten van de natuur, dan zijn er in de Ardennen ontelbaar veel mogelijkheden voor goede wandelingen. Ook aan de strandganger is gedacht! Bij Accor boekt u gemakkelijk en snel een de beste accomodaties die geheel aansluiten bij uw wensen en budget.

Een stadsreis naar Brussel

Voor de ultieme stedentrip dicht bij huis reist u het beste af naar Brussel. Deze zeer internationaal georrienteerde stad vormt het centrum van politiek Europa. Bekijk hier de beste locaties om te verblijven en ontdek de binnenstad op uw eigen manier.

Onze hotels in Brussel

Bezoek aan het drielandenpunt

Bezoek tijdens uw verblijf in Belgie beslist eens het drielandenpunt met Duitsland en Nederland (tevens hoogste plek in Nederland). Lees in het door ons geschreven artikel over deze locatie, en plan tijdens uw verblijf in Belgie een leuk dagje weg.

Tips voor een bezoek aan het drielandenpunt

Overnacht in Luik tijdens uw doorreis

Wilt u tjdens uw vakantie een tussenstop te maken, maar zoekt u naar levendigers dan de welbekende snelweg hotels? Denk er dan eens aan om een nacht te verblijven in de altijd bruisende Belgische stad Luik. Bekijk hier ons aanbod in deze prachtige stad.

Hotels in Luik

Ontdek modern en historisch brussel

Heeft u uw hotel geboekt in Brussel en bent u opzoek naar leuke activiteiten? Accor helpt u een handje opweg en geeft u tips voor de leukste moderne en historische hotspots in deze stad, die u zeker een keer moet bezoeken tijdens uw verblijf.

De mooiste plekjes en bezienswaardigheden van Brussel

Ontdek Belgische kust bij Blankenberge

Bent u dit jaar opzoek naar een strandvakantie in de eigen regio, bezoek dan eens de Belgische kust. De vele kustdorpjes geven u het optimale vakantiegevoel zonder ver te hoeven reizen. Bekijk nu ons aanbod aan Accomodaties aan de kustplaats Blankenberge.

Hotels bij de prachtige kust van Blankenberge

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com