Skip to main content
ECONOMY

Adagio access

Nr.1 van aparthotels in Europa

Onze nieuwe hotels

 • Adagio Access Brussels Europe Aparthotel - Belgium
  BRUSSELS, België

  Adagio Access Brussels Europe Aparthotel

  Het Adagio Access Brussels Europe, op een steenworp afstand van de Europese instellingen en het Warandepark, beschikt over 110 volledig uitgeruste appartementen voor twee tot vier personen. Er ligt een minimarkt op zes minuten van het hotel zodat u uw eig en boodschappen kunt doen en maaltijden kunt bereiden in uw appartement. Er wordt zeven dagen per week een ontbijtbuffet geserveerd. Een ideale locatie om tijdens uw zakenreis of culturele uitstapje van de stad te genieten.

 • Adagio Access Paris Reuilly - France
  Parijs, Frankrijk

  Adagio Access Paris Reuilly Aparthotel

  Het Adagio Access Parijs Reuilly heeft een fantastische locatie in het hart van Parijs, op een steenworp afstand van de Place de la Bastille en op enkele minuten van het Gare de Lyon, waardoor het ideaal is voor zakenreizigers en toeristen. De slimme en p raktische appartementen beschikken over een keuken, badkamer en werkgedeelte met internettoegang. Verken de bruisende wijk Bastille met alle winkelgalerijen, restaurants en bars en profiteer van een rustige en vredige locatie.

 • Aparthotel Adagio Access Munich City Olympiapark - Germany
  MUENCHEN, Duitsland

  Aparthotel Adagio Access München City Olympiapark

  Het nieuwe hotel Adagio Access München City Olympiapark in de Beierse hoofdstad heet u van harte welkom en is ideaal voor een kort of lang verblijf. Het aparthotel ligt vlak bij het Olympiapark en het BMW-museum en heeft 160 appartementen met volledig ingerichte keuken en gratis WiFi. Bovendien biedt het aparthotel tal van services, zoals ontbijt, fitness, wasruimte en een ondergrondse parkeergarage.

 • Adagio Access Paris Bastille - France
  Parijs, Frankrijk

  Aparthotel Adagio Access Paris Bastille

  Het Aparthotel Adagio Access Paris Bastille heet u welkom in het hart van Parijs. Het hotel ligt op een steenworp afstand van Place de la Bastille en dicht bij het station Gare de Lyon. De appartementen zijn praktisch en fraai en beschikken over een keuke n en een badkamer. Een aantal studio's heeft een werkgedeelte met gratis WiFi. Het hotel ligt op een gewilde locatie - met de Bastille Opera, het Viaduc des Arts en de metro op loopafstand.

 • Adagio Access Paris la Villette Aparthotel - France
  Parijs, Frankrijk

  Adagio Access Paris la Villette Aparthotel

  Het driesterren Adagio Access Paris La Villette ligt tegenover Cité des Sciences, dicht bij het park, de Grande Halle de La Villette en het Zénith. Er zijn 72 comfortabele en volledig uitgeruste appartementen, van studio's tot suites met twee kamers, gratis WiFi en twee vergaderruimten. Bussen en de metro vindt u direct naast het aparthotel. Geen PRM-faciliteiten.

Misschien vind je dit ook leuk

*Freddy Awards & Frequent Traveler Awards.

Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL.Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels