Skip to main content
ECONOMY

Ibis

LEVENDIGE HOTELS, BETROKKEN MENSEN.

Onze nieuwe hotels

 • Ibis São Paulo Paulista - Brazil
  São Paulo, Brazilië

  Ibis São Paulo Paulista

  Ibis São Paulo Paulista ligt op een bevoorrechte locatie voor hen die naar de stad komen voor werk en/of cultureel bezoek. Onze gezellige slaapkamers zijn compleet met bureau en gratis WiFi. Het ibis Kitchen restaurant serveert de beste gerechten van São Paulo en de bar is 24 uur per dag open voor een traditioneel happy hour. Ibis Avenida Paulista is hondvriendelijk tegen betaling.

 • ibis Cambridge Central Station - United Kingdom
  CAMBRIDGE, Verenigd Koninkrijk

  ibis Cambridge Central Station

  Het ibis Cambridge Central Station is een modern hotel in het hart van de stad. Het treinstation van Cambridge ligt op loopafstand, in 50 minuten bent u in Londen en in 30 minuten in Stansted Airport. Stap uit en verken de Universiteit van Cambridge, met King's College Chapel, Trinity, het Fitzwilliam Museum en de Botanische Tuin. Dankzij de gunstige locatie liggen de historische architectuur van de stad en River Cam voor de deur. Ook veel van de beste restaurants en bars van Cambridge zijn dichtbij.

 • ibis Bali Legian Street - Kuta (Bali) - Indonesia
  Kuta, Indonesië

  Ibis Bali Legian Street

  Ibis Bali Legian Street is open sinds mei 2016 en is een budgethotel op 20 minuten van Ngurah Rai International Airport. Het is ontworpen voor een thuisgevoel. Onze 106 kamers zijn volledig uitgerust met airco, gratis WiFi en het speciale Sweet Bed, alleen beschikbaar voor Ibis®-hotels. Met een zwembad en bar op het dak en een kinderzwembad is het hotel ideaal voor zowel vakantiegangers, professionals en gezinnen.

Misschien vind je dit ook leuk

*Freddy Awards & Frequent Traveler Awards.

Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL.Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels