Skip to main content
PREMIUM

Sebel

The Luxury of Personal Space

Onze nieuwe hotels

 • The Sebel Manly Beach - Australia
  MANLY, Australië

  The Sebel Sydney Manly Beach

  Het hotel biedt het beste qua accommodatie en service. Elke stijlvolle kamer en suite heeft een ruime slaapkamer, luxe badkamer, wasfaciliteiten, een moderne inrichting, een bureau, modemverbinding en speciaal datapunt. Op korte loopafstand vindt u kosmopolitische cafés, trendy galerieën, boetieks, surfwinkels en het glinsterende water van Manly Beach. Het hotel vormt de toegangspoort tot de unieke strandcultuur van Manly.

 • The Sebel Auckland Viaduct Harbour - New Zealand
  AUCKLAND, Nieuw-Zeeland

  The Sebel Auckland

  Dit hotel, gelegen aan het water in Viaduct Harbour en grenzend aan de centrale zakenwijk van Auckland, biedt een prachtig uitzicht op de haven en de stad. De beste bars, restaurants, cafés, winkels, vervoersmogelijkheden en recreatiefaciliteiten bevinden zich allemaal op een steenworp afstand. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van deze fantastische stad en heeft stijlvolle appartementen en suites.

 • The Sebel Suites Brisbane - Australia
  BRISBANE, Australië

  The Sebel Brisbane

  Dit 4,5-sterrenhotel ligt in het hart van de stad, dichtbij de Queen Street Mall, restaurants, sportstadions en het financiële district. Het biedt verschillende, onlangs gerenoveerde gastenkamers en volledig uitgeruste, ruime appartementen met één of twee slaapkamers. Met een ruime lounge, balkon, keuken, wasservice, minibar, WiFi, films op de kamer, airconditioning, dagelijkse schoonmaak en 24-uurs dinerservice op de kamer, voelt het Sebel Brisbane meer aan als thuis dan als een hotel.

Misschien vind je dit ook leuk

*Freddy Awards & Frequent Traveler Awards.

Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL.Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels