Skip to main content
ECONOMY

Ibis Styles

UNIEKE HOTELS MET EEN CREATIEF DESIGN.

Onze nieuwe hotels

 • ibis Styles Ambassador Seoul Myeongdong - South Korea
  SEOUL, Zuid-Korea

  ibis Styles Ambassador Seoul Myeongdong

  Het ibis Styles Ambassador Seoul Myeongdong ligt in hartje Seoul Myeongdong, de beroemdste winkelstraten en populairste attractie. Het hotel biedt nieuw beddengoed voor uniek comfort, gratis WiFi en ontbijt tegen een all inclusive prijs, restaurants, een bar, fitnessruimte, buitenzwembad, vergaderruimte en parkeerplaats. Geniet van een panoramisch uitzicht op de stad en N Tower vanuit het restaurant en de bar op het dak. Op loopafstand van de Myeongdong wijken, de rivier Cheongyecheon en N Tower.

 • ibis Styles Hotel Berlin Mitte - Germany
  BERLIN, Duitsland

  ibis Styles Hotel Berlin Mitte

  Leer de creatieve kant van Berlijn kennen: ons ibis Styles hotel in Berlijn Mitte is net zo veelzijdig als de omgeving. Bij ons kunt u graffiti verwachten op de muren van de lobby en hotelkamers met open indeling. U krijgt gratis Sky TV en snelle WiFi. Gratis water, thee en koffie beschikbaar tussen 12:00 en 22:00 uur. Direct voor de deur zijn het metro- en het tramstation (U8 en M8) voor maximale bereikbaarheid.

 • ibis Styles São Paulo Anhembi - Brazil
  SAO PAULO, Brazilië

  ibis Styles Sao Paulo Anhembi

  Ibis Styles São Paulo Anhembi, met een creatieve inrichting gebaseerd op het thema "luchtvaart", combineert het nuttige voor werk met een ontvangstruimte voor het hele gezin en waar voor je geld. De slaapkamers zijn supercomfortabel en aangepast voor mindervaliden, met WiFi en airconditioning. Restaurant 14Ibis serveert ontbijt met 40 maaltijdopties, 24-uurs bar. Kinderruimte, honden zijn welkom.

Misschien vind je dit ook leuk

*Freddy Awards & Frequent Traveler Awards.

Sommige hotels van dit merk nemen niet deel aan het loyalty programma van ALL.Bekijk de lijst van niet deelnemende hotels