Disconnect to reconnect

Specificeer uw reis

Oh, wat hebben we het avontuur gemist! Voel u als een ontdekkingsreiziger die onbekende landen ontdekt, nieuwe geluiden hoort, intrigerende parfums ruikt ... Nu reizen weer op uw agenda staat, zijn we hier om u te helpen de verloren tijd in te halen en weer contact te maken met al het moois in de wereld. Goed nieuws komt nooit alleen, en daarom bieden we onze ''boek met vertrouwen'' voorwaarden aan, met tot 15% korting op uw volgende bestemming, annuleerbaar tot 3 dagen voor aankomst. Dus, waar gaat u nieuwe herinneringen creëren? Amsterdam, Den Haag, Rotterdam? Haarlem, Nijmegen, Tilburg? Eén ding is zeker: wij staan helemaal klaar om u weer te verwelkomen. 

Street art hunt in Den Haag

Wist u dat in de wijk Segbroek bijna 40 grote kunstwerken in openbare ruimtes te vinden zijn? Boek een onverwacht uitje in Den Haag en word een street art-liefhebber!

Reserveren

Fietstochten in Nederland

Nederland is een paradijs voor fietsers! Hier is fietsen niet alleen een sport, het is een manier van leven. Er wachten oneindig veel routes op u en uw fiets… Wacht niet langer en plan uw volgende fietsvakantie!

Reserveren

Waarom reservern op all.accor.com