Top bestemmingen voor een vakantie in Nederland

Specificeer uw reis


Blijf dit jaar dicht bij huis en verken Nederland als een toerist. In uw eigen land bent u in no-time op uw favoriete bestemming. Beleef Nederland's hoogtepunten, verken authenthieke plekjes of wereldse steden en leer over ons kikkerlandje.


Heeft u Nederland weleens door de ogen van een toerist bekeken? Door deze andere kijk op de steden in Nederland leert u over de geschiedenis en cultuur en ontdekt u ware schatten. Er zijn veel toeristische attracties die als inwoner net zo leuk en leerzaam zijn. Bovendien ontdekt u mooie plekjes die allemaal gemakkelijk te bereiken zijn. Door de reisafstand is een vakantie in Nederland ideaal voor korte vakanties. Reis voor een lang weekend naar één van onderstaande top bestemmingen en kom tot rust in één van de Accor Hotels. Bekijk hieronder de steden en onze tips en laat u inspireren voor uw volgende reisbestemming.

Tips voor een vakantie in eigen land

Lees tips voor een vakantie in Nederland in ons artikel over een vakantie in eigen land. Ervaar de flexibiliteit van een bestemming dichtbij en bespaar kosten of beslis op het laatste moment. We hebben onze top drie steden uitgelicht. Laat u inspireren!

De beste tips voor een vakantie in eigen land

Ontdek het historische Maastricht

Reis naar het zuiden van het land en bezoek Maastricht. De stad biedt een leuke mix aan activiteiten en bezienswaardigheden. Bovendien is de stad heerlijk om door te struinen dankzij de mooie gebouwen en gezellige pleinen. Boek nu uw hotel in Maastricht!

Bezoek Maastricht!

Combineer stad en strand in Den Haag

Combineer stad met strand en natuur met een vakantie in Den Haag. Ontspan na een dagje winkelen met een wandeling door het bos, over de duinen of het strand. U bent zo bij het bekende strand Scheveningen. Bekijk hier ons aanbod van hotels in Den Haag.

Hotels in divers Den Haag!

Bezoek het moderne Rotterdam

Het moderne Rotterdam is heropgebouwd na de Tweede Wereldoorlog. Bezichtig de unieke architectuur, geniet van de restaurants en terasjes, winkel in het centrum of bezoek een van de leuke musea. Ontspan na afloop in één van onze comfortabele hotels.

Onze hotels in Rotterdam

Beleef de hoogtepunten van Amsterdam

Amsterdam is de grote favoriet onder toeristen. In de stad is zoveel te doen dat u er gerust een vakantie mee vult. Bezoek bekende musea, maak een rondvaart over de grachten of vul uw tassen in de winkelstraten met de leukste items. Bekijk onze hotels en

De beste hotels van Amsterdam!

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com