Strandvakantie

Specificeer uw reis


Strandvakanties worden vaak geassocieerd met mediterane en tropische oorden zoals Ibiza, Bali en Hawaii. Echter zijn ook dicht bij huis ontelbaar veel mogelijkheden om optimaal te genieten van een welverdiende strandvakantie.Bij Accor hebben wij een samenstelling gemaakt van de beste en meest geschikte bestemmingen om te bezoeken als u opzoek bent naar een vakantie aan het strand iets dichter bij huis. Of u nu komt voor een dagje shoppen op de boulevard van Scheveningen, een dagje zonnen in Blankenberge, een cocktail bij een van de vele beachclubs van Zandvoort of een goede strandwandeling door de ruige duinen. Voor iedereen is het mogelijk om van een vakantie te genieten die past bij zijn of haar budget en behoefte. Bekijk ons aanbod aan zeer betaalbare accomodaties die passen bij uw persoonlijke comfort en stijl.Ontdek de Nederlandse duinen

Bent u tijdens uw strandvakantie ook geinteresseerd in een goede wandeling of fietstocht door de Nederlandse duinen. Bekijk dan hier ons artikel waarin wij dieper ingaan op een dagje vertoeven in de Nederlandse duinen.

Op naar de mooiste duinen van Nederland

De beste stranden in Nederland

Van plan om dit jaar iets dichter bij huis te blijven, maar bent u wel opzoek naar een strandvakantie? Accor heeft voor u een overzicht gecreeerd van de mooiste en leukste stranden om te bezoeken tijdens uw vakantie. Bekijk hier al onze tips.

Ontdek de beste stranden van Nederland

Leer surfen in Nederland

Voor een goede surfvakantie hoeft u niet helemaal naar de andere kant van de wereld te reizen. Ook Nederland biedt u genoeg mogelijkheden om goed te leren surfen. Bekijk hier onze tips voor de beste locaties binnen Nederland voor een goede surfvakantie.

Ontdek de beste surfsppots in Nederland!

Bezoek de boulevard bij Scheveningen

Ultieme luxe ervaart u tijdens tijdens uw vakantie het beste gedurende een wandeling langs een drukke boulevard. Blijft u dit jaar iets dichter bij huis, maar bent u opzoek naar dit gevoel? Kijk dan eens voor een accomodatie bij Scheveningen.

Onze hotels in Scheveningen

Wordt bruin bij Blankenberge

Bent u meer een zonliefhebber, en zit u het liefst de hele dag op het strand. Bezoek dan eens de stranden bij Blankenberge. Ervaar hier de ultieme zonvakantie dicht bij huis. Bekijk hier ons aanbod aan accomodaties in de omgeving van Blankenberge.

Onze hotels in Blankenberge

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com