Ga op fietsvakantie en ontdek uw omgeving!

Specificeer uw reis


De fiets is bij uitstek een perfect vervoersmiddel om op een snelle maar toch bewuste manier uw directe omgeving te verkennen. Enorm geschikt om eens goed rond te dwalen in een stad, maar ook om optimaal te kunnen genieten van een meer landelijke omgeving. Of u nu kiest voor een elektrische fiets of een meer sportief model, de fiets is het perfecte vervoesmiddel voor iedere vakantie.

Accor heeft een aantal bestemmingen en activiteiten voor u samengesteld die u beslist moet bezoeken als u van plan bent om de fiets te pakken tijdens uw vakantie. Of het nu gaat om een sportief uitstapje naar de heuvels nabij Maastricht of in alle rust de historische dorpjes wil verkennen rondom Amsterdam. Bij Accor helpen wij u graag opweg!

Hoogste punt in Nederland

Waan jezelf een wielrenner en trotseer per fiets het hoogste punt van Nederland. Een tocht richting de Vaalserberg is perfect te combineren met een van de vele leuke activiteiten bij het drielandenpunt. Bekijk hier onze tips een een dagje weg.

Meer over het hoogste punt van Nederland

Fietstrip buiten Amsterdam

Amsterdam is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje fietsen in de directe omgeving. Combineer een overnachting in deze stad met een uitstapje naar de serene rust die Marken te bieden heeft. Bekijk hier ons aanbod aan hotels in de buurt van Amsterdam.

hotels in Amsterdam

Verken de heuvels nabij Maastricht

Maastricht en haar omgevng staat bekend om haar levendige fietscultuur. Bent u van plan om binnenkort deze stad een keer te bezoeken, boek dan hier uw hotel en huur beslist een elektrische fiets of een race fiets en maak een uistapje buiten de stad.

Ontdek de perfecte locaties van onze hotels

Ontdek de leukste plekjes in Zuid-Limburg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is de ideale plek om tot rust te komen en gedurende een lange wandeling of fietstocht te genieten van de natuur. Ontdek nu in dit artikel onze laatste tips voor een dagje wandelen en fietsen in deze regio

Onze tips voor deze prachtige regio

Ontdek de Amsterdamse parken per fiets

Denkt u aan Amsterdam dan denkt u aan fietsen. Er zijn meer fietsen dan inwoners. Gaat u binnenkort Amsterdam bezoeken, huur dan een keer een fiets. Wij hebben voor u alvast de leukste parken op een rijtje gezet die u gemakkelijk bezoekt met de fiets.

Ontdek de mooiste parken in Amsterdam

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com