Laat u inspireren door de schilderachtige Belgische kustplaatsen en stranden

Specificeer uw reis

Van charmante dorpjes tot grote steden, aan de Vlaamse kust zijn wel 13 badplaatsen en 10 kustgemeenten. Dus wat u ook zoekt tijdens een strandbezoek, België is de perfecte bestemming. Droom weg naar een ander tijdperk terwijl u geniet van de Belle Époque architectuur in De Panne of De Haan, ervaar de luxe van Knokke-Heist, of ontdek hoe de traditionele vissers leven in de haven van Oostende.

Dankzij haar kleinere formaat maakt België het gemakkelijk om een bezoek aan het strand te combineren met een stedentrip. Spendeer een dag in een van de historische steden van België, zoals Brugge of Gent en vervolgens een paar dagen aan de kust in een van onze ALL-Accor hotels aan zee. Lees verder en ontdek onze tips met onze favoriete plekken om te bezoeken aan de Belgische kust. 

Blankenberge

Ontdek de Stranden van Blankenberge

Blankenberge is een van de meest populaire stranden in België. Maak een wandeling naar het einde van een van de indrukwekkende pieren of loop langs de Paravang wandelgang. Loop stevig door en verken de zandduinen.

Reserveren
Ostend

Voel het zeebriesje bij Oostende

Oostende heeft veel te bieden. Winkel erop los langs de Kapellestraat, proef de authentieke vissersdorpssfeer in de haven of rol uw handdoek uit en relax op het strand. De mogelijkheden in Oostende zijn eindeloos.

Reserveren

Geniet van de schilderachtige kustplaats De Haan

In het centrum van De Haan zijn gebouwen van meer dan vijf verdiepingen niet toegestaan. Dit, gecombineerd met de architectuur in Belle Époque stijl van de stad, maakt het een unieke plek voor een vakantie aan de Belgische kust.

Reserveren

Geniet van de stranden in De Panne

Net ten noorden van de Franse grens ligt het pittoreske kustplaatsje De Panne. Maak een wandeling door de wijk Dumont, waar u huizen in cottagestijl langs de Noord-Franse kust ziet, of leg uw handdoek neer op het brede strand.

Reserveren

Zeebrugge de stad die vishoofdstad wordt genoemd

Zeebrugge is een haven, een familiebadplaats met het grootste strand aan de kust en de hoofdstad van de vis. De vissershaven bepaalt het dagelijkse leven en biedt een heel eigen sfeer met een gevarieerd gastronomisch aanbod.

Reserveren

Een leuke en actieve familietijd in Nieuwpoort

Bij Nieuwpoort is een geweldige plek voor watersporters en voor een dagje uit met het gezin. De badplaats verbindt moderne sporthaven en middeleeuwse oude stad.

Reserveren

Onze bestemmingsgidsen

5 leuke activiteiten voor in de lente binnen de Benelux

Vier het voorjaar in België, Nederland of Luxemburg

Meer informatie

De Belgische kust

elk seizoen de moeite waard

Meer informatie

Waarom reservern op all.accor.com