FEEL AT HOME, FEEL SAFE WITH ALLSAFE

Of u nu bij ons verblijft voor uw werk of voor vakantie, het ALLSAFE-label is onze garantie dat alle stappen zijn genomen om u te laten genieten van een gezond en ontspannen verblijf.

Bij ons bent u in goede handen

In al onze hotels worden de strengste hygiëneprotocollen toegepast, goedgekeurd door Bureau Veritas. Door onze toch al strenge normen nog verder aan te scherpen, zorgen we ervoor dat onze gasten met een gerust hart van een veilig verblijf kunnen genieten.
We staan voor u klaar

Onze inzet voor het welzijn van onze gasten geldt zowel voor als achter de schermen. Dankzij zorgvuldige training van het personeel, bieden wij een hoog niveau van voedsel- en drankbereiding in al onze bars en restaurants.
Hygiëne in ons hart

Voor uw comfort en veiligheid geldt in al onze hotels een strenge hygiënestandaard, met bijzondere aandacht voor plekken die vaak worden aangeraakt zoals liftknoppen, leuningen en toiletten.
Uw veiligheid is ons werk

Onze teams zijn uitstekend opgeleid om te voldoen aan de nieuwste regels en voorschriften. Ze staan altijd klaar om informatie, advies en zorg te bieden als gasten wat extra zekerheid nodig hebben.

Bij ons kunt u zich zeker voelen


Als u vragen hebt over de veiligheid, vindt u de antwoorden die u zoekt op onze Safety Hub.
Hoe kunnen wij u helpen?
Ons ALLSAFE-programma zorgt ervoor dat u met vertrouwen kunt boeken, wetende dat uw gezondheid en welzijn onze prioriteit zijn. 

Feel at home, feel safe with #ALLSAFE