Park, sleep & fly in Schiphol

Maar liefst 22 dagen gratis parkeren!

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Park, Sleep & Fly nabij Amsterdam Schiphol Airport
Wilt u zonder zorgen op reis vertrekken? Dan is ons Park, Sleep & Fly arrangement ideaal voor u! Bij het moderne ibis Schiphol Amsterdam Airport, het ibis budget Amsterdam Airport kunt u veilig uw auto parkeren, heerlijk overnachten en lekker uitgerust uw vlucht halen zonder u zorgen te maken over uw auto.

Goed bereikbaar & gratis shuttlebus
Alle drie hotels zijn met de auto goed te bereiken via de snelwegen A4, A9 en A10. Gasten kunnen gebruik maken van regelmatige, gratis shuttles tussen Amsterdam Schiphol Airport en de hotels. Binnen 15 minuten bent u bij luchthaven Schiphol. Onder “verkoopvoorwaarden” kunt u de exacte vertrektijden van de shuttlebus bekijken.

Moet u vroeg vertrekken om uw vlucht te halen? Bij beide ibis hotels kunt u reeds vanaf 4u00 ‘s ochtends ontbijten!

Tot 21 dagen gratis parkeren
Parkeren bij Schiphol hoeft niet duur te zijn! U kunt uw auto GRATIS PARKEREN en gedurende 21 dagen bij de ibis hotels dankzij het Park, Sleep & Fly arrangement (geldig voor één auto per arrangement). Voorkom onnodige parkeerkosten en begin uw trip één dag eerder.

> Let op
Dit is een aanbieding met beperkte beschikbaarheid. Als dit speciale tarief niet meer beschikbaar is voor de door u gewenste data, zal u automatisch ons "flexibel tarief" zonder parking worden aangeboden.


Lees de voorwaarden van de aanbieding.

Deelnemende hotels

* Vanaf prijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.