Exclusief aanbod voor leden van ALL

5 DAY SALE: 20% KORTING OP VERBLIJVEN MET 2 NACHTEN OF MEER

Maar wees er snel bij – onze sale eindigt vrijdag de 22e!

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 29/10/2023 en 11/12/2023

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Deze aanbieding is alleen geldig voor onze loyalty leden, word lid om te profiteren

Beschrijving van de aanbieding

Excuus nodig voor een heerlijke herfstvakantie? Op zoek naar de perfecte zonnige stedentrip? Of een welverdiende vroegtijdige kerstvakantie aan het plannen? Kies uit duizenden kamers tegen geweldige prijzen – met 20% korting op een verblijf met 2 nachten of meer tijdens onze exclusieve Five Day Sale. 

Of u nu wilt ontspannen, nieuwe energie wilt opdoen of een bezoekje wilt brengen aan de kerstmarkten, bij ons kunt u kiezen uit duizenden hotelovernachtingen. Maar wees er snel bij. Onze Five Day Sale is alleen voor leden van ALL - Accor Live Limitless en loopt tot en met vrijdag 22 september. 

Om er zeker van te zijn dat u niets mist, hoeft u zich alleen maar aan te melden of in te loggen en een geselecteerd verblijf van twee nachten of meer te boeken tussen 29 oktober en 11 december 2023. En het beste van alles? Leden van ALL kunnen ook nog eens tot 10% extra korting krijgen op geselecteerde Europese trips. 

Nog geen lid? Meld u vandaag nog aan om in aanmerking te komen en krijg toegang tot speciale aanbiedingen en meer uitsluitend voor leden van ALL.

Maar haast u – deze aanbieding is niet lang meer geldig!

Bekijk de lijst van de deelnemende hotels (PDF, 2750 Ko)
Lees de voorwaarden van de aanbieding.

Beste prijsgarantie

Als je ergens anders een lagere prijs vindt, passen we deze aan en krijg je 25% korting op het tarief van de concurrent! 
Zie voorwaarden

Meer informatie

Ledentarief

Leden van ALL genieten van een extra korting.

Verdien punten

Verdien Rewards-punten tijdens het boeken


* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.