REAP THE REWARD

Alles wat u uiteindelijk doet, is goed voor een punt

Reist u voor uw zaken? Bekijk de onbeperkte manieren om bonuspunten te verdienen en verbeter uw verblijf met ALL.com

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

We zijn dankbaar u aan boord te hebben als lid van ALL. Daarom overlopen we alles met u om ervoor te zorgen dat u alle voordelen van het programma kunt optimaliseren. 

Waar u ook gaat en wat u ook doet, kan vanaf nu goed zijn voor een punt.
Of u nu een zakenvlucht boekt of in een van onze hotels verblijft voor zaken of vakantie, een auto huurt of een fitnesscentrum, spa of bar boekt, u kunt er nu voor zorgen dat u punten verdient voor upgrades voor u en het hele gezin.

Of u nu uw verblijven boekt via de online boekingshulpmiddel van uw bedrijf of uw reisbureau, zorg ervoor dat u uw ALL-kaartnummer aan uw accountprofiel voor reizigers hebt toegevoegd. Door deze eenvoudige wijziging wordt uw unieke referentienummer toegevoegd aan elke boeking bij Accor en verdient u punten die u in de toekomst kunt gebruiken. 

Of u kunt tijdens het inchecken ten minste uw loyaliteitskaart tonen aan ons hotelteam.

Met uw loyaliteitsgegevens profiteert u van uitgebreide voordelen, zoals online inchecken, laat uitchecken, kamerupgrades, welkomstdrankjes en nog veel meer. 

Bekijk de onbeperkte manieren om up te graden met ALL.com


* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.