Tijd voor een feestje, verdien Reward-punten met ALL Meeting Planner!

Vier speciale momenten, groot en klein, en verdien Reward-punten

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Maak herinneringen voor de rest van uw leven. Een gezellige babyshower, verjaardagen en trouwdagen met al uw geliefden, een intieme bar mitzvah of een elegant trouwfeest - vier de mooiste momenten van uw leven en geniet van de voordelen!

Wij houden van een goed feest, en dit jaar hebben we besloten u te belonen met punten voor privé-evenementen. U hoeft u alleen maar aan te melden voor ALL Meeting Planner en te boeken. U krijgt een Reward-punt voor iedere €2 die u uitgeeft aan privé-, sport- of entertainmentevenementen met ten minste acht gasten. Daarnaast ontvangt u ook Status-punten die u helpen het volgende lidmaatschapsniveau te bereiken.

Staat u op het punt een nieuw hoofstuk in uw leven te vieren, of wilt u een succesvolle zakenvergadering in een inspirerende omgeving organiseren? Doe het met stijl - op een plek waar voor alle details gezorgd wordt. Boek uw volgende evenement en begin vandaag nog punten te sparen!

>>> Registreer nu voor Meeting Planner <<<

Bekijk de lijst van de deelnemende hotels (PDF, 506 Ko)
Lees de voorwaarden van de aanbieding.
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.