Maak uw verblijf nog leuker met 2000 Reward-punten

Voordelen in het kwadraat

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 09/01/2023 en 02/05/2023

Deze aanbieding is alleen geldig voor onze loyalty leden, word lid om te profiteren

We lijken enkele technische problemen te ondervinden. Vernieuw de pagina en probeer het opnieuw.
Je bent met succes aangemeld voor deze aanbieding. Je verdient nu bonuspunten.

Verdien meer Rewards-punten

Schrijf je in om Rewards-punten te ontvangen

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Waar het leven u ook brengt, betreed een wereld vol sensatie, inspiratie en ontspanning met ALL. Wij maken elke dag onvergetelijk – omdat u het verdient.

Als welkom bij onze hotels en resorts geven we nog meer voordeel: u krijgt maar liefst 2000 Reward-punten bij uw volgende verblijf. U hoeft alleen maar uiterlijk 12 maart te boeken bij een van de deelnemende hotelketens voor een verblijf vóór 2 mei.

Deze 2000 Reward-punten ter waarde van € 40 kunt u besteden zoals u wilt. Gebruik ze voor uw boeking of om uw verblijf nog aangenamer te maken met uitzonderlijke ervaringen, heerlijke cocktails of fantastische gerechten.


Lees de voorwaarden van de aanbieding.
*Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.