MEETING PLANNER

Bent u lid van ALL Meeting Planner en plant en organiseert u bijeenkomsten in een van onze hotels?

Dankzij ALL Meeting Planner wordt u beloond voor uw harde werk wanneer u zakelijke evenementen organiseert: voor elk evenement dat u organiseert voor 31/03/2021  ontvangt u een dubbele hoeveelheid Rewards-punten.

Uw puntensaldo een boost geven? Dat is supersimpel!

1. Log in op uw account en meld u aan voor deze aanbieding. Nog geen lid? Word vandaag nog lid van het programma van ALL Meeting Planner en geniet van enorme voordelen!

2. Reserveer en betaal uw event voor 31/03/2021

3. Uw Rewards-punten worden in de maand na de betaling van het evenement bijgeschreven op uw account.

Vervolgens kunt u uw Rewards-punten gebruiken om te genieten van speciale aanbiedingen, waaronder unieke ervaringen die speciaal voor u zijn ontwikkeld bij een groot aantal partners.

Meld u nu aan en reserveer uw zakelijk evenement, zodat u van dit exclusieve aanbod kunt profiteren.

Meer om te leven, meer om te genieten met ALL                         

All of Accor, all for you
Uw ALL team

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 6-1-20 en 31-3-21

De aanbieding is boekbaar van 6-1-20 tot en met 31-3-21

Goedendag

Wij hebben momenteel een technisch probleem op onze website en IT-systeem. Onze teams werken hard aan een snelle oplossing. Probeer het later opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van ALL; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van het Lidmaatschap van ALL - Accor Live Limitless en de Algemene voorwaarden van ALL MEETING PLANNER zijn van toepassing op de aanbieding 'Dubbele Punten Meeting Planner', en deze aanbieding is uitsluitend beschikbaar voor leden van ALL MEETING PLANNER. Deze aanbieding geldt alleen voor ALL-leden die zakelijke events organiseren.
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van ALL Meeting Planner zich in te schrijven voor de aanbieding (tussen 06-01-2020 en 31-03-2021) door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven, en daarna de instructies te volgen.
3. De aanbieding biedt leden van ALL MEETING PLANNER de gelegenheid om ongeacht hun status als lid het aantal Rewards-punten dat gespaard kan worden te verdubbelen wanneer een lid een zakelijke evenement organiseert en betaalt in een hotel dat deelneemt aan het ALL Meeting Planner-programma, met een maximum van 60.000 punten per evenement. De dankzij het evenement verdiende Rewards-punten en Status-punten worden bijgeschreven zodra het deelnemende hotel de volledige betaling ontvangen heeft. De bonus van Rewards-punten betreft een extra bijschrijving van hetzelfde aantal Rewards-punten dat reeds werd bijgeschreven door het hotel voor het betreffende evenement/de betreffende overnachting.
4. Deze aanbieding is geldig indien geboekt, georganiseerd en volledig betaald door het lid tussen 6 januari 2020 en 31/03/2021 in een van de hotels die deelnemen aan het ALL Meeting Planner-programma.
De volledige algemene voorwaarden van het programma zijn hier beschikbaar: //all.accor.com/loyalty-program/earn/meetingplanner/index.en.shtml
5. Het zakelijke event dient minimaal een dag te duren.
6. Voor deze aanbieding geldt als zakelijk event iedere reservering van een vergaderzaal, restauratiekosten met betrekking tot de reservering en groepsaccommodaties die los verkocht zijn of deel uitmaken van een forfait voor een studiedag, een seminar met overnachting of een soortgelijk event. Reserveringen die door een enkel lid gemaakt zijn en die meer dan een (1) vergaderzaal omvatten, worden gezien als een (1) zakelijk event.
7. Tijdens de reservering dient u het kaartnummer op te geven van uw ALL MEETING PLANNER klantenkaart. U dient de kaart eveneens te tonen bij de receptie van het hotel bij aankomst.
8. De Rewards-punten van ALL worden in de maand na de betaling van het evenement bijgeschreven op het account van het lid.
9. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen. Indien uw zakelijke event voldoet aan de Algemene Voorwaarden van verschillende aanbiedingen, dan zullen uitsluitend de Rewards-punten worden toegekend van de aanbieding die de meeste punten toekent (oftewel, de aanbieding die voor u de meeste punten opbrengt). Deze punten zullen op uw account worden bijgeschreven.
10. Events die gedeeltelijk of geheel zijn betaald met Rewards-punten komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.
11. Aanbieding op basis van beschikbaarheid. In elk hotel zijn op de publieke reserveringstarieven de algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
12. Een lid dat in het kader van deze aanbieding contact heeft met een callcenter of met de klantenservice van ALL, dient de volgende referentie te noemen: 011491
13. De Meeting Planner aanbieding is elke dag geldig, van maandag t/m zondag, op basis van een georganiseerd zakelijk evenement dat georganiseerd is in een van de deelnemende hotels van een van de volgende hotelmerken: Raffles, Banyan Tree, Fairmont, Sofitel, MGallery, Art Series, Pullman, Swissôtel, Angsana, 25H, Mövenpick, Grand Mercure, Peppers, Cassia, Mantra, Novotel, Mercure , Break Free, ibis or ibis Styles