Disconnect to reconnect

Specificeer uw reis

Oh, wat hebben we het avontuur gemist! Voel u als een ontdekkingsreiziger die onbekende landen ontdekt, nieuwe geluiden hoort, intrigerende parfums ruikt ... Nu reizen weer op uw agenda staat, zijn we hier om u te helpen de verloren tijd in te halen en weer contact te maken met al het moois in de wereld. Goed nieuws komt nooit alleen, en daarom bieden we onze ''boek met vertrouwen'' voorwaarden aan, met tot 15% korting op uw volgende bestemming, annuleerbaar tot 3 dagen voor aankomst. Dus, waar gaat u nieuwe herinneringen creëren? Oostende, Antwerpen, Brugge? Eén ding is zeker: wij staan helemaal klaar om u weer te verwelkomen. 

De verborgen parels van Antwerpen

Antwerpen is een stad met veel gezichten. Architectuur, geschiedenis, chocolade… Alles is in deze stad binnen handbereik. Eén ding is zeker: de grootste stad van Vlaanderen zal ons altijd verrassen!

Reserveren

De Begische kust wandelend verkennen

De Belgische kust is het hele jaar door ideaal om te wandelen. In de zomer is het weer echter perfect om te genieten van een verfrissende strandwandeling (of zelf een duik) en prachtige landschappen te ontdekken.

Ontdek meer!

Waarom reservern op all.accor.com