ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market

ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market 3 sterren

Avis-klantbeoordeling (ALL beoordeling) 4.6/5 759 beoordelingen

ALLSAFE goedgekeurd hotel

Zien op een kaart

Omschrijving

Extras van het hotel

  • 114 moderne kamers met kamers met tussendeur

  • In het centrum van Londen met eenvoudige toegang tot toeristische attracties

  • London Bridge Tube-train Station is less than 5-minutes away

  • Vergaderruimten en gratis onbeperkt WiFi in het hele hotel

  • Hotel Bar & Restaurant met internationale gerechten

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Hotel locatie

ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market

43-47 Southwark Bridge Road
SE1 9HH Londen
Verenigd Koninkrijk

  • COVENT GARDEN-TOWER GATEWAY:  RV1 SOUTHWARK STREET

  • JUBILEE AND NORTHERN:  JUBILEE LONDON BRIDGE

  • LONDON HEATHROW AIRPORT:  JUBILEE AND BAKE LONDON BRIDGE

  • Met het vliegtuig

    GATWICK AIRPORT op 51 km / 31,69 mijl

  • Met het vliegtuig

    LONDON HEATHROW op 30 km / 18,64 mijl

  • Met het vliegtuig

    LONDON STANSTED op 54 km / 33,55 mijl

  • Met het vliegtuig

    LUTON op 58 km / 36,04 mijl

  • Met de trein

    LONDON BRIDGE TRAIN op 1 km / 0,62 mijl

  • Met de trein

    LONDON WATERLOO op 1,6 km / 0,99 mijl

  • Met de trein

    ST PANCRAS EUROSTAR op 4,5 km / 2,8 mijl

  • Met de trein

    WATERLOO op 1,6 km / 0,99 mijl

Gps:51.505771, -0.095191

Hoteldiensten

Inchecken vanaf - Uitchecken tot

Samengevat
Op het terrein
  • Parking
  • Restaurant
  • Hotel toegankelijk voor rolstoelen
  • Wifi
  • Ontbijt
  • Bar
  • Vergaderzalen

THE RESTAURANT

Geniet in ons restaurant van een keur aan heerlijke hapjes en een vriendelijke sfeer. Kom aan het eind van een drukke dag even helemaal tot rust!

Onze accommodaties

De gastvrije, moderne en warm ingerichte kamer heeft een comfortabel bed en een praktische badkamer, en biedt alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Het hotel is volledig niet-roken

Onze beoordelingen van gasten

Onze beoordelingen voor
ibis Styles London Southwark - dicht bij Borough Market

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

ALL beoordeling  4.6/5  759 beoordelingen

TripAdvisor score  4.0/5  2.646 beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheid 2022

Rustige locatie, maar toch dichtbij alles

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Isa Alleen - ALL bevestigde berichten

Functioneel ingerichte kamer, compleet ontbijt, goede service

Dear Isabella, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Southwark - near Borough Market. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Ibis Styles Southwark

Voorheen betere ervaring

Avis-klantbeoordeling 3.0/5

Anoniem Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Al voor de 4de keer in dit hotel verbleven. Dit keer minder tevreden. De kamer was niet de kamer zoals verwacht en geboekt. Bleek een mindervalide kamer te zijn i.p.v. "The Works" kamer. Hadden voorheen al eens The works gehad, dus weten het verschil. Keys werken dan eerst maar half, dan ook bij het vertrek werkte het ticket van de parking niet. Kortom heel onder het niveau van wat we gewoon waren in dit hotel. Personeel leek me ook met veel minder ervaring als voorheen.

Dear Detleff, Thank you for taking the time to share your experience staying at ibis Styles London Southwark. We truly appreciate the feedback. We are very sorry to hear that your most recent stay was less than satisfactory. Please allow me to express my sincere apologies. At ibis Styles, we make it our main priority to ensure all of our guests have an amazing experience, so we are obviously saddened to know we did not achieve that on this occasion. We are sorry you were disappointed by the rooms offered to you. Unfortunately, due to a technical issue, we were not able to accommodate you in one of our Suite rooms, so you were offered two interconnecting rooms instead for the price of one room. You had two bathrooms instead of one, and three beds instead of one bed and a sofa bed. We are very sorry you were not happy with this, and that it was not made clearer on your arrival. We are also sorry you felt disappointed by the service provided by our team. As you mentioned yourself, we do have a few new starters in reception. They are being given all the training necessary to ensure they are offering the very best service in no time, the same we pride ourselves very much of offering every day. Rest assured your feedback will be passed on to the relevant departments. Thank you once again, Detleff, for the valuable feedback, as it allows us to continuously improve the quality of our services. We hope to welcome you back soon. Kind regards, Juliana Quaresma - Hotel Team Leader

Fijn verblijf met een goede locatie

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Wtc Gezinnen - ALL bevestigde berichten

Het hotel ziet er erg leuk uit, de kamer was Prima, alleen de douchekop zit volledig onder het kalk. Wat zonde is want het kan zo opgelost worden. Het was wel erg warm in de kamer. Desalniettemin een fijn verblijf gehad

Dear Wilma, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Southwark - near Borough Market. We are glad to here that you had a overall good stay with us, with you enjoying our central location close to Borough Market. I am sorry to here you had a problem with the shower head throughout your stay. Please note our reception is 24 hours where any member of staff would of been happy to help you with this issue. Thank you again for sharing your experience, and we hope that this issue won't stop you from staying in the future. Sincerely, Leyla - Front office Team member

Geweldige hotelervaring

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Thomas Alleen - ALL bevestigde berichten

Persoonlijke behulpzame service, heel vriendelijke gastvrije ontvangst, kamer zeer comfortabel en net, goed verzorgd en uitgebreid ontbijt. Dit hotel was een aangename ontdekking!

Dear Thomas, Thank you for taking the time to share your experience staying at ibis Styles London Southwark. Your feedback is much appreciated. We are happy to hear that, despite facing difficulties to make the booking, you had a pleasant stay with us. We are also glad you enjoyed the service provided by our team, as well as the room and the breakfast. I am sure your feedback will serve as motivation to us all, as we work hard to ensure all of our guests feel welcome. Thank you once again, Thomas, for the valuable feedback. We would also be extremely grateful if you could share your experience on the following link: https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g186338-d313127-Reviews-Ibis_Styles_London_Southwark-London_England.html Thank you in advance! We hope to welcome you back soon, and wish you a fantastic weekend! Kind regards, Juliana Quaresma - Hotel Team Leader

Uitstekend verblijf

Avis-klantbeoordeling 5.0/5

Boy Zaken - ALL bevestigde berichten

Soepel verblijf, housekeeping hield rekening met mijn verplichtte 2 dagen quarantaine en check-out was moeiteloos.

Hello Boy, Thank you for this feedback, we appreciate you taking the time to fill out this survey. :) We are glad to hear that you had a smooth stay with us and a fast check out. I will also inform housekeeping that you appreciate them taking into account your mandatory quarantine. We would really appreciate if you could leave a review of you stay with us on trip advisor please Here is the link to our page - https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g186338-d313127-Reviews-Ibis_Styles_London_Southwark-London_England.html Thank you once again and we look forward to welcoming you back! Have a great weekend and a Merry Christmas! Kind Regards - Esther - Front Office Team Member

Goede locatie, mooi hotel, netjes geregeld

Avis-klantbeoordeling 4.0/5

Peter Vrienden - ALL bevestigde berichten

Wij hebben het hotel met 4 vrienden bezocht. Keurig hotel op een mooie centrale locatie in London. Ontbijt was prima en de kamers was netjes.

Dear Peter, Thank you for taking the time to write about your experience staying at ibis Styles London Southwark. Your feedback is much appreciated. We are happy to hear that you and your friends had a pleasant stay with us, and hope our central location allowed you to make the most of your time in London. We are also glad you enjoyed the continental breakfast and the tidiness of the rooms. I am sure your feedback will serve as motivation to the entire team as we work hard to ensure all of our guests feel welcome and have a fantastic experience. We are sorry that you faced issued while trying to make your booking online. I am glad our team was able to help you promptly, and hope that would not prevent you from staying with us again in the future. Thank you once again, Peter, for the valuable feedback. We hope to welcome you back soon and with you a great weekend! Kind regards, Juliana Quaresma - Front Office Team Member

Goede kamers en vriendelijk personeel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Josjason Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

De kamers zijn voorzien van goede bedden. De airco is een beetje lawaaierig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam Ontbijt is basic. De bordjes zijn te klein. Er past net een broodje op. Verder ok omdat het ontbijt inbegrepen is. Locatie is makkelijk te bereiken

Dear guest, We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Southwark - near Borough Market. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Ibis Styles Team

Perfect!

Tripadvisor-waardering 5.0/5

carolinaaa_DC Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Het was de 2de keer dat ik hier verbleef en ik ga blijven terugkomen als ik nog eens naar Londen ga. Het personeel is enorm vriendelijk & hulpzaam. De kamers heel proper, het ontbijt simpel maar lekker en verzorgd. Aanrader!

Good morning Carolina .Your review has us blushing. Your feedback and comments on our Hotel overall and specially friendliness are surely one of the best compliments you could ever make to us. It was our great pleasure to welcome you for second time and we can't wait to welcome you again very soon. Wishing you a lovely week ahead .Jorge & Ibis Styles Southwark family !

aangenaam verblijf in dit hotel

Tripadvisor-waardering 5.0/5

520jeroen123 Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

goed hotel, dicht bij metro en andere openbaar vervoer. Vriendelijk personeel! vernieuwde kamer, slechte douchesproeier (was kapot), goede bedden. ontbijt was goed, en eens iets anders (muffins, stuk taart, mini-donuts,...) Wij komen een volgende keer terug!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven. Ik ben heel blij dat je van je bezoek genoten hebt. Ik kijk ernaar uit je in de nabije toekomst weer te zien. Vriendelijke groeten, David Hurtado-Duty Manager

fantastisch budgethotel in hartje Londen

Tripadvisor-waardering 4.0/5

226elsl Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Hip ingericht budgethotel tegen een scherpe prijs voor Londen. Uitgebreid (koud) ontbijt. Met de vlakbij gelegen metrohalte Londen Bridge is heel Londen snel bereikbaar. Maar ook te voet zijn de meeste toeristische trekpleisters bereikbaar. Voor ons het ideale budgethotel.

Geachte Els, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Southwark - near Borough Market erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Marta Raton Hotel Duty Manger

Goede service op een gunstige lokatie

Tripadvisor-waardering 5.0/5

537filipg Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

De inkomhal van het hotel is omgebouwd tot een eclectisch geheel, maar de jeugdige en vriendelijke ontvangst is gebleven. Een goede prijs-kwaliteit en. Een eetgelegenheden in de buurt. Veel volk bij het uitgebreid ontbijt maar het personeel sleurde extra stoelen aan.

Beste gast, Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Kristin Nilemar Hotel Team Member

Goede locatie, mooi hotel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

973nicole Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Het hotel is mooi en heeft een leuke ambiance. Bourough market op loopafstand, net als het metro station London Bridge. Leuke omgeving en veel te zien en goed te doen te voet. Aanrader is om van te voren een metrokaartje te kopen!

Geachte Nicole, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Southwark - near Borough Market erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Marta Raton Hotel Duty Manager

Goed hotel met uitstekende ligging

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Deraoul Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Goed modern hotel met goede ligging, alle topattracties lopend te bereiken. Alleen de kussens waren erg hard, maar zijn gelukkig vervangen door zachter nadat we er een opmerking erover hadden gemaakt. Gratis WiFi Alleen jammer dat ik geen recht had op de 40% actie korting van Ibis omdat ik via de verkeerde accarhotel website had geboekt, en dat er weinig flexibiliteit was van deze grote hotelketen om dit alsnog toe te kennen, jammer..

Dear reviewer, Thank you so much for your feedback, I am glad the pillows were changed upon your request and have benefitted of the use of the free WIFI. Please kindly reply to my email regading the discount your felt entitle to. Thank you again and we hope to welcome you back in the near future. Kind regards, Nawel Benrabah

Hotel kon beter

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Cindy V Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Wij zijn er verbleven voor een weekend van vrij- zondag. Vrijdag avond in het hotel zelf blijven eten en dit was lekker maar niets speciaals. Toen we daarna in de bar nog iets wouden drinken moesten we heel lang wachten voor we iets konden bestellen. We waten wel de enige in het restaurant maar toch, toen we een cola en amaretto bestelde vroeg de barvrouw welke fles de amaretto was?!?!?!? Dit kan toch echt niet! Kamers zijn oke maar ook niks speciaals, lijkt op foto mooier. Als je met 2 in het bed slaapt wordt je wakker als je partner zich omdraaid in bed.

Lieve Cindy V, Dank u voor de tijd nemen om ons te voorzien van de feedback over het verblijf in ons hotel. Het spijt me zeer diverse aspecten van de dienst horen niet aan uw verwachtingen voldoen. De reden van deze hadden we een nieuw lid van het personeel in het restaurant die avond. De opmerkingen zijn doorgegeven aan de relevante persoon en ik zou willen geruststellen re-opleiding zal worden verstrekt. Ik hoop dat je terug naar het Ibis Styles London Southwark Rose Hotel zal komen en geven ons de gelegenheid om het te bewijzen in de nabije toekomst. Vriendelijke Groeten, Egle McLaughlin Assistant General Manager

Verzorgd hotel!

Tripadvisor-waardering 4.0/5

martine_dw Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Verzorgd hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt, goede bedden, aangename douche, aanrader voor een weekendje londen! Dichtbij southwark bridge, londen bridge, bus& metro vlot bereikbaar!

Dear reviewer, I’m very grateful that you could take time to leave us your thoughts and write a review. I’m so pleased you enjoyed your stay with us, and we hope to see you again in the very near future. Kind regards, Nawel Benrabah

Goed hotel voor een goede prijs

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Loissss2014 Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Een goed hotel met een uitstekende ligging. Bushalte en metrostation op loopafstand, binnen 10 minuten in hartje Londen. Het ontbijt was simpel, maar lekker. Konden lekker vroeg de kamer in en de kamer was erg schoon. Elke dag schone handdoeken.

Dear reviewer. My team and I very much appreciate your kind words, We are glad you were happy with the standard of our cleanliness and had enjoyed the hotel location. We’re glad to have been a part of your visit. We look forward to welcoming you back at Ibis Styles London Southwark Rose Hotel. Kind regards, Nawel Benrabah

Prima uitvalsbasis om Londen te verkennen

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Foxware Gezinnen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Londen heeft onze harten gestolen. Dit Ibis Styles hotel ligt op zo'n 400 meter van de zuidelijke oever van de Thames waar je heerlijk kan wandelen. Als je naar het oosten loopt ben je binnen een half uur bij de Tower Bridge. Als je naar het westen loopt ben je binnen een uur bij de Westminsterbridge. Sint Pauls Cathedral ligt op de andere oever van de Thames. Je bereikt het hotel via de ondergrondse (station London Bridge) of met de bus (lijn 344 ... van of naar Liverpoolstreet Station ... eindpunt van de Stansted Express). Het hotel is modern maar eenvoudig ingericht. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. In het hotel kan je gebruik maken van gratis Wifi en gratis ontbijt. Het ontbijt is goed; voldoende maar niet spectaculair. Wij maken gebruik van een familiekamer die in feite bestaat uit twee standaardkamers met een tussendeur. Één deel is uitgerust met een ruime badkamer. Één deel is uitgerust met een kitchenette.

Dear reviewer, We are glad you enjoyed the hotel location and found our hotel staff friendly. Thank you so much and look forward to welcome you back soon. Kind regards, Nawe Benrabah

Verblijf Ibis Rose

Tripadvisor-waardering 3.0/5

Marco T Vakantie met vrienden - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Goed hotel, met een centrale ligging in het centrum. Vriendelijk personeel. Kamer was ruim en netjes. Ontbijt was een tegenvaller, het was er heel druk en moesten we dus best wel even wachten. Daarnaast was het assortiment niet erg uitgebreid.

Geweldige locatie

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Monique1011 L Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Geweldige locatie, vlakbij verschillende metrostations en op loopafstand van Borough Market. Kamer is niet heel groot maar schoon met gratis kluis. En gratis koffie en thee. Heerlijke douche. Goed continentaal ontbijt met verschillende broodjes, diverse soorten beleg en volop vers fruit en yoghurt.

uitstekend

Tripadvisor-waardering 4.0/5

695geertv Stellen - Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

goede service, nette, comfortabele kamer met de nodige voorzieningen .Goeie locatie, gemakkelijk te bereiken met de metro . Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam . Prima ontbijt die snel wordt aangevuld .

Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere etablissementen in de buurt

Al onze hotels in Londen