We staan weer voor u klaar — herontdek reizen met Accor

Herontdek reizen en boek een herfst verblijf bij Accor. Ontvang tot 15% korting, met de optie om tot 3 dagen voor aankomst te annuleren.

De beste hotels tegen de beste prijzen !

Selecteer uw gasten


Beschrijving van de aanbieding

Dromen van reizen is niet hetzelfde als ook echt op reis gaan: nieuwe plekken verkennen, uzelf onderdompelen in een andere cultuur, van lokale lekkernijen genieten... Daarom staan we bij Accor voor u klaar om u te helpen het reizen opnieuw te ontdekken.

Stof uw wandelschoenen af, duik uw zwemkleding op en geniet van de herfst bij Accor, samen met uw geliefden. Herontdek wat reizen zo leuk maakt en keer terug naar geliefde bestemmingen, of ontdek juist nieuwe plekken. U kunt met een gerust hart bij ons boeken. Dankzij onze verbeterde ALLSAFE-protocollen voor hygiëne en preventie bent u verzekerd van een veilig verblijf.

Boek uw vakantie en profiteer van onze semiflexibele aanbieding. Hiermee kunt u tot 15% besparen en kunt u uw verblijf tot 3 dagen voor aankomst annuleren. 

Reis met ALL en ontvang meer! Geniet tot het einde van het jaar van een exclusieve 10% vaste ledenkorting in deelnemende hotels. 

Word lid van ALL, ons lifestyle loyalty programma en profiteer van een reeks voordelen vanaf uw eerste boeking.