Verken de mooiste landschappen met een natuurvakantie

Specificeer uw reis


Ontdek de mooiste natuurgebieden van de Benelux met een natuurvakantie. Tijdens een natuurvakantie laadt u helemaal op. De rust en kalmte in de natuur voelt als een ontsnapping aan de dagelijkse sleur. In de Benelux zijn er grote bosgebieden waar meer te doen is dan slechts wandelen of fietsen door de natuur. Huur een bootje en vaar door de bossen of spot bijzondere vogels. Bezoek heuvelgebieden als u wilt klimmen tijdens uw natuurreis, waai uit in de duinen of wandel over het strand in de zomer.

Kies voor wandelen als u rustig het gebied wilt ontdekken of fiets door het landschap als u veel in een korte tijd wilt verkennen. Na een dagje natuur staat een Accor hotelkamer voor u gereed waar u comfortabel uitrust. U bent van alle gemakken voorzien om het meeste uit uw natuurvakantie te halen.

Natuurgebieden en parken nabij Brussel

Natuurvakanties kunnen ook beleefd worden nabij een grote stad. Bent u van plan om binnenkort een keer Brussel te bezoeken, maar bent u wel opzoek naar de rust en kalmte van de Natuur. Lees dan het volgende artikel voor de beste tips.

Ontdek de natuur van Brussel

Recreatieplassen met kinderen

Gaat u met uw met kinderen op vakantie? Bezoek dan één van de vele recreatieplassen die Nederland rijk is. De perfecte manier om ultiem te kunnen genieten van de natuur terwijl uw kinderen zich vermaken bij het water. Lees hier meer

Ontdek de leukste recreatieplassen voor het hele gezin

Ontdek de Nederlandse duinen

Duinen zijn een bijzonder landschap. Deze natuurlijke kustbeschermers veranderen door de seizoenen heen en bieden daarom het hele jaar unieke natuur om van te genieten. Plan een uitstapje naar de mooiste duinen en bekijk onze gids met de beste tips.

Verken de Nederlandse duinen

Uitwaaien op het strand

Wilt u uitwaaien op het strand tijdens uw natuurvakantie? In de Benelux zijn er mooie kustgebieden. Wissel een actieve natuurvakantie af met zonnen op het strand of een verfrissende duik in de zee. Bekijk onze tips voor een strandvakantie.

Ontdek de mooiste stranden

Wandelen en fietsen in Zuid-Limburg

Ontdek het Zuid-Limburgse landschap te voet of op de fiets. De regio heeft diverse mooie wandelpaden, bosgebieden en een uniek heuvellandschap. Bekijk ons artikel over het wandelen en fietsen in Zuid-Limburg voor inspiratie.

Ontdek prachtige routes in Zuid-Limburg!

Ontdek meer thema's

Waarom reservern op all.accor.com